Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Όλος ο κόσμος στραμμένος στο Ελ Κλάσικο


23 στα 32 under 2.5 η Μπρεστ, 22 στα 32 under 2.5 η Ρεν
Αρσεναλ – Τσέλσι. Ντέρμπι του Λονδίνου, κουρασμένη η Τσέλσι, 23 στα 34 over 2.5 20 στα 34 goal-goal η Τσέλσι.


Βερντερ Βρέμης – Μπάγερν. Χωρίς νίκη η Βερντερ στα 6 τελευταία ματς, δείχνει τα έχει παρατήσει η Μπάγερν έχοντας ρίξει όλο το βάρος της στο Τσαμπιονς Λιγκ.



Κολωνία – Στουτγάρδη. Ένα βαθμό έχει πάρει στα 6 πρόσφατα ματς η Κολωνία και έχει δεχτεί 20 γκολ σε αυτά τα ματς, σε καλή κατάσταση η Στουτγάρδη με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία ματς.



Νυρεμβέργη – Αμβούργο. Άνετη η Νυρεμβέργη θέλει βαθμούς το Αμβούργο.


Χερτα – Καϊζερλάουτερν. Μόνο νίκη θέλει η Χερτα για να παραμείνει στην κατηγορία, υποβιβάστηκε η Καϊζερ που είναι 21 παιχνίδια χωρίς νίκη.


Χοφενχαϊμ – Λεβερκούζεν. Περισσότερες ελπίδες για την Λεβερκούζεν να κερδίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, συνήθως κάνουν κλειστά ματς με 10 στα 15 under 2.5 αντίστοιχα εντός και εκτός έδρας.


Αστον Βίλλα – Σαντερλαντ. Εκτός φόρμας και οι δύο ομάδες, αδιάφορη η Σαντερλαντ, θέλει βαθμούς η Αστον Βίλλα.


Μπλακμπέρν – Νοριτς. Μόνο νίκη θέλει η γηπεδούχος βρισκόμενη κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού, 24 στα 34 goal-goal η Μπλάκμπερν, 26 στα 34 goal-goal η Νοριτς.


Μπόλτον – Σουονσι. Από 2 ήττες προέρχεται η Μπόλτον που καίγεται για βαθμούς, με νίκη σήμερα η Μπόλτον έχει ελπίδες να κερδίσει το στοιχημα της παραμονής.


Νιουκαστλ – Στοουκ. Αδιάφορη η Στοουκ, σε φόρμα η Νιουκαστλ με 5 συνεχείς νίκες που θέλει την νίκη για να κερδίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Φούλαμ – Γουϊγκαν. Αδιάφορο ματς από καλές εμφανίσεις προέρχεται η Γουϊγκαν.


Μαγιορκα – Σαραγόσα. Πιο άνετη η Μαγιόρκα, το παλεύει η Σαραγόσα στα τελευταία ματς αλλά δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, 12 στα 17 over 2.5 εκτός έδρας η Σαραγόσα.


Σπορτινγκ Χιχον – Βαγιεκανο. Δεν προλαβαίνει η Χιχον, 10 στα 16 goal-goal εντός έδρας η Χιχον το ίδιο εκτός έδρας η Βαγιεκάνο.


Κιεβο – Αταλάντα. Αδιάφορες οι δύο ομάδες βρισκόμενες στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, 11 στα 16 under 2.5 εντός έδρας το Κίεβο, 10 στα 16 under 2.5 εκτός η Αταλάντα.


Πάρμα – Κάλιαρι. Ισόβαθμες στους 38 βαθμούς οι ομάδες, 4 βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, έχει τύχη το μοίρασμα των βαθμών.


ΚΠΡ – Τοτεναμ. Ντέρμπι του Λονδίνου, από ήττα προέρχονται και οι δύο ομάδες που θέλουν την νίκη για διαφορετικό στόχο για την σωτηρία η ΚΠΡ, για την έξοδο στην Ευρώπη η Τοτεναμ.


Ντορτμουντ – Γκλαντμπάχ. Ασταμάτητη η Ντορτμουντ θέλει μόλις ένα βαθμό για να κατακτήσει των τίτλων, τρέχει αήττητο σερί 25 αγώνων, μία νίκη θέλει η φιλοξενούμενη για να εξασφαλίσει την 4η θέση.


Χερενφεν – Φιτεσε. Θα διεκδικήσουν θέση στην Ευρώπη μέσω των μπαράζ.



Εβιαν – Τουλουζ. 20 στα 32 goal-goal η Εβιαν, 23 στα 32 under 2.5 η Τουλουζ.


Καεν – Σεντ Ετιεν. Καίγεται για βαθμούς η Καεν που απέχει ένα βαθμό από την ζώνη του υποβιβασμού, 17 στα 32 2-3 σύνολο γκολ η Σεντ Ετιεν, 16 στα 32 2-3 σύνολο γκολ η Καεν.


Μονπελιε – Βαλενσιέν. 14-1-1 με γκολ 33-9 εντός έδρας η Μονπελίε που πρέπει να κερδίσει αν θέλει τον τίτλο, δεν είναι άνετη η Βαλενσιέν που έχει 21 στα 32 2-3 σύνολο γκολ.


Μπρεστ – Ρεν. 23 στα 32 under 2.5 η Μπρεστ, 22 στα 32 under 2.5 η Ρεν.


Νις – Οσερ. Κινδυνεύουν οι δύο ομάδες με την ουραγό Οσερ να είναι σε πολύ δύσκολη θέση και δεν παμε στοιχημα ότι θα μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία, 22 στα 32 goal-goal η Οσερ, 22 στα 32 under 2.5 η Νις.


Ντιζον – Λιλ. Από 2 ήττες προέρχεται η Ντιζόν που κινδυνεύει άμεσα λίγες οι ελπίδες για τον τίτλο η Λιλ αλλά θα το παλέψει, 21 στα 32 2-3 σύνολο γκολ η Ντιζόν.


Βααλβαϊκ – Ουτρέχτη. Από 3 θετικά αποτελέσματα προέρχεται η Βααλβαϊκ που βρίσκεται στα μπαράζ και θέλει την νίκη να παραμείνει εκεί.


Ντε Γκρααφστσαπ – Χερακλές. Θέλει βαθμούς η γηπεδούχος για να αποφύγει στην απευθείας υποβιβασμό, 11 στα 15 over 2.5 αντίστοιχα εντός και εκτός έδρας οι δύο ομάδες.


Μπαρτσελόνα – Ρεαλ Μαδρίτης. Το μεγάλο Ελ Κλάσσικο, μόνο νίκη θέλει η Μπαρτσελόνα, βολεύεται με τον βαθμό της ισοπαλίες η Ρεαλ που θα κρατήσει την διαφορά στους 4 βαθμούς, δεν χωράνε προγνωστικα στοιχηματος σε ένα τέτοιο παιχνίδι.


Κατανια – Αταλάντα. Δύσκολα θα κινδυνεύσουν, η ισοπαλία έχει τύχη.


Ναπολι – Νοβαρα. Εκτός φόρμας η Ναπολι με μία νίκη στα 6 τελευταία ματς, 11 βαθμούς απέχει η Νοβαρα από την σωτηρία αυτή την στιγμή και δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία.


Εξελσιορ – Τβέντε. Υποβιβάστηκε η Εξέλσιορ κυνηγά την 2η θέση η Τβέντε που εκτός έδρας έχει 13 στα 15 goal-goal.


Μπορντο – Μαρσεϊγ. 4 ισοπαλίες στα 6 πρόσφατα ματς έχει η Μπορντό, χωρίς νίκη στα 11 τελευταία ματς η Μαρσεϊγ που έπεσε στην 10η θέση.


Σεβιλλη – Λεβάντε. Σημαντικό παιχνίδι για την έξοδο στην Ευρώπη, 45 βαθμούς η Σεβίλλη, 48 βαθμούς η Λεβάντε, 10 στα 16 over 2.5 αντίστοιχα εντός και εκτός έδρας οι δύο ομάδες.



http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ