Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Νεκρός ο 16χρονος ελληνοβρετανός blogger Florian Martiny έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό


Απρόσμενη ήταν η χθεσινοβραδινή έξοδος για τον γνωστό blogger Florian Martiny που βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αφορμή στάθηκε βίντεο που είχε αναρτήσει στο γνωστό ιστοτόπο YouTube, για το οποίο το τελευταίο χρονικό διάστημα δεχόταν δεκάδες ύβρεις και απειλητικά μηνύματα. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από γνωστό μπαρ του Αμαρουσίου στην οδό Θέμιδος λίγο πριν τις 12 το βράδυ. Σύμφωνα με μάρτυρες 5 άτομα απρόκλητα ξεκίνησαν να λιντσάρουν τον 16χρονο γρονθοκοπώντας και κλοτσώντας τον στο πρόσωπο.



Η αστυνομία έφτασε στο σημείο όπου και συνέλαβε τους 5 νεαρούς. Το ασθενοφόρο που έφτασε λίγα λεπτά αργότερα παρέλαβε τον βαριά τραυματισμένο νέο που τελικά υπέκυψε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν ακριβώς τα αίτια θανάτου του 16χρονου. Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου.

«Αρνούμαι να πιστέψω αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια» δήλωσε στον Flash FM ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης που βρέθηκε στο σημείο λίγο πριν φτάσει η αστυνομία. «Πραγματικά δε μπορώ καταλάβω πως μπορούν νέοι άνθρωποι να οδηγούνται σε τέτοιου είδους δολοφονικές ενέργειες [...] φταίμε εμείς και λέγοντας "εμείς" εννοώ τη γενιά μας [...] πρέπει να κάνουμε κάτι άμεσα» συνέχισε.




Δεκάδες φίλοι του αλλά και bloggers εκφράζουν την θλίψη και τον αποτροπιασμό τους για την άγρια δολοφονία του 16χρονου "RealFlorian" με μηνύματα σε blogs και στο facebook.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ με πληροφορίες από το Maroussi News

8 σχόλια:

  1. Ειναι ρεαλ?o.o Ποτε εγινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτε εγινε?Πειτε μου χρονολογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaxaxaxa! ego sto sxoleio vlepo ton didimo aderfo tou...sintonistitee! xaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai otan vgainoume kanw parea me to ptwma tou ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Den nmz na pethane...To youtube k to twitter poios to exei tote? To pnevma t? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mpravo egkyrotato ar8ro!!!!!!!xa0x0a0xa0a0x0a eleos....kai poios kanei video twra sto moutube to fantasma tou?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ