Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Preview Serie A Ιταλίας: Θα τερματίσει αήττητη η Γιουβέντους;

Προϊστορία: 16-14-9
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΡΟΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-1
ΚΥΠΕΛΛΟ (24/01/12): ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΟΜΑ 3-0


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Ήταν σαφώς καλύτερη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λάτσιο και πήρε δίκαια τη νίκη με 2-1. Στο 30’ ο Πέπε άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο γκολ, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 45’. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν να κρατήσουν το βαθμό της ισοπαλία παίζοντας αμυντικά, αλλά ο γερόλυκος Ντελ Πιέρο έδωσε τη λύση για τη Βέκια Σινιόρα σκοράροντας στο 82’. Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τη Γιουβέντους, που συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα και διατηρώντας το +1 από τη Μίλαν. Αμφίβολος ο αμυντικός Μπονούτσι (26 συμμ./3 γκ.).



Εντός: 11-5-0
Γκολ: 32-10
Τελευταία 5: 5-0-0


ΡΟΜΑ: Έψαχνε μία απάντηση μετά τη ντροπιαστική ήττα από τη Λέτσε που έφερε πολύ γκρίνια στο στρατόπεδο της Ρόμα και τα κατάφερε, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουντινέζε, επικρατώντας δίκαια με 3-1, νίκη που ξανάφερε την ηρεμία στην ομάδα. Το σκορ άνοιξε ο Οσβάλντο στο 8’, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (44’), αλλά η Ρόμα με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο (Τότι 86’, Μαρκίνιο 92’) πήρε τη νίκη που τη  διατήρησε σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για αυτόν το στόχο της, με τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τη Λάτσιο να μπορεί να καλυφθεί. Για να το κάνει αυτό θα πρέπει να φύγει σήμερα με νίκη από το Τορίνο και να κάνει το ίδιο στα δύο επόμενα όπου θα φιλοξενήσει Νάπολι και Φιορεντίνα. Εκτός ο τερματοφύλακας Λομπόντ (6 συμμ.) και οι αμυντικοί Κασέτι (6 συμμ.), Ζουάν (16 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και Μπουρντίσο (10 συμμ.).


Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Εκτός: 5-2-9
Γκολ: 18-26
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Στηρίζοντας την πρόταση στη «μπακαλική» θεωρία, πιστεύω ότι η Γιούβε δε θα τερματίσει αήττητη το πρωτάθλημα. Αν υπάρχει μία περίπτωση να συμβεί αυτό είναι μόνο η σημερινή. Χ2 για να περιορίσουμε το ρίσκο και ας φάει και 10 η Ρόμα.


http://ntaksi.blogspot.com/

1 σχόλιο:

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ