Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Φερέιρα: "Μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι"

Ο Φερέιρα μιλώντας στους Πορτογάλους τόνισε πως το "τριφύλλι" μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Τι ανέφερε για την εικόνα και ποιότητα της ομάδας του.
 Πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και την πρώτη θέση εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

"Εδώ επικρατεί το απόλυτο μπέρδεμα. Βρισκόμαστε δύο βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχουν ακόμα αγώνες που δεν έχουν γίνει και θα πρέπει να παίξουμε Τετάρτη. Είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι." είπε αρχικά ο 65χρονος τεχνικός.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του "τριφυλλιού" μιλώντας στην "Maisfutebol.pt" αναφέρθηκε και στην εικόνα της ομάδας του ενόψει της συνέχειας.

"Αυτό ήταν που ήθελα και ακόμα περισσότερο τώρα που βλέπω την ποιότητα της ομάδας να σταθεροποιείται. Μάλιστα παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε εδώ και έναν χρόνο χωρίς πρόεδρο και όλες οι συζητήσεις στο σύλλογο διεξάγονταν γύρω από τις διαφωνίες των μελών της ιδιοκτησίας".

Τέλος, ο προπονητής του Παναθηναϊκού κλήθηκε να σχολιάσει την τιμωρία του προπονητή της Μπενφίκα Ζόρζε Ζέσους, ο οποίος θα παρακολουθήσει το παιχνίδι της Μπενφίκα με τη Βασιλεία από την εξέδρα, γεγονός που είχε συμβεί και στον ίδιο τον 65χρονο την εποχή που ήταν προπονητής στην Πόρτο και την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ