Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

Αποτελει το μοναδικο απο τα εφτα θαυματα του κοσμου το οποιο διασωζεται ως τις μερες μας. Εχει γινει πολλες φορες το επικεντρο επιστημονικων συζητησεων και τοπος εξερευνησης, δεν προκειται για τιποτα αλλο απο την πυραμιδα του Φαραω Χεοπα.Μια πυραμιδα που οπως φαινεται κρυβει ακομα πολλα μυστικα,ποιος την εφτιαξε ;  γιατι ; πως εξηγουνται οι συμβολισμοι που κρυβει,που οφειλωνται οι ιδιοτητες της ;
.Ειναι δυσκολο ακομα και στις μερες μας να εξηγησουμε απο που πηρε το ονομα της  η πυραμιδα του Χεοπα  αφου ολοι μας γνωριζουμε οτι μεσα σε αυτη δεν βρεθηκε ο Χεοπας.Ηταν δηλαδη ενα δημιουργημα του ή προυπηρχε ; αφου οπως θα δουμε η πυραμιδα ειναι ενα συνοθηλευμα αστρονομικων στοιχειων πως  εκεινη την εποχη υπηρχαν αυτες οι γνωσεις ;. Ηταν δηλαδη ενα ανθρωπινο κατασκευασμα ή οχι.Οσον αφορα τωρα την ιδια την κατασκευη  ειναι δυσκολο να πουμε πως οι Αιγυπτιοι μπορεσαν να μεταφερουν και να λαξευσουν ολες αυτες τις πετρες.Το προσωπο στον Αρη
λοιπον μηπως ηταν  η αντιστοιχη σφιγγα της Αιγυπτου. Μηπως λοιπον αυτα τα οποια φυλαει η Σφιγγα δεν ειναι και τοσο ασημαντα!  Το σχημα της πυραμιδας αλλα και οι διαστασεις της κρυβουν πολλες  ιδιοτητες και πολλα αστρονομικα στοιχεια. Ας τα μελετησουμε ενα-ενα.
  1. Το υψος της πυραμιδας ειναι 147,649 μετρα και το μηκος καθε πλευρας.ειναι 231,927 μετρα , διαιροντας το τετραπλασιο της πλευρας δηλαδη την περιφερεια προκυπτει  το γνωστο μας  π δηλαδη το σταθερο νουμερο που που πολλαπλασιαζουμε με την διαμετρο ενος κυκλου για να βρουμε την περιφερεια του.
  2. Το βαρος της πυραμιδας το οποιο ειναι 5.273.000 τονοι με την προσθηκη 15 μηδενικων μας δινει το βαρος της γης.
  3. Ο λογος της περιμετρου δηλαδη (4*231,927=927,708) προς το υψος της πυραμιδας  147,649 μας δινει 6,283 δηλαδη 2π, οσο και ο λογος της ακτινας των πολων της Γης προς την περιφερεια της.
  4. Αν πολλαπλασιασουμε το υψος της πυραμιδας με το δεκα και υψωσουμε το γινομενο στην 9η δυναμη θα βρουμε την αποσταση Γης-Ηλιου,δηλαδη 91.837.484.
  5. Ο  λογος e/π που οπως λενε οτι εμφανιζεται (οι ειδικοι) στην πυραμιδα της Κυδωνιας στον Αρη ισουτε με 2.718/3,141=0,8653 οπου το tan-1=40,85 το οποιο ειναι το γεωγραφικο πλατος της πυραμιδας του Αρη.Ενω το cos-1=30,1 το οποιο  ειναι το γεωγραφικο πλατος της πυραμιδας της Γκιζας.
Το σχημα επισης θεωρειται οτι δεν ειναι τυχαιο συμφωνα με ερευνες που εχουν γινει εχει διαπιστωθει οτι σε αυτο το σχημα υπαρχει μια βιοκοσμικη ενεργεια η οποια ευθυνεται για παραδειγμα στην πιο γρηγορη αναπτυξη ενος φυτου που βρισκεται μεσα σε αυτη, εν αντιθεση με ενα αλλο ιδιο που βρισκεται εκτος. Επισης εχει αποδειχθει οτι συντελει στην αφυδατωση των κρεατων.

Ποιοι ηταν λοιπον αυτοι που δημιουργησαν τις Πυραμιδες μηπως αραγε οι κατοικοι της Ατλαντιδας που καταφεραν να διαφυγουν θελωντας ετσι να μας δειξουν το μεγεθος των γνωσεων τους για την Γη μεσω της διαχρονικης γλωσσας των μαθηματικων ή προκειται για καποιο εξελιγμενο πολιτισμο που επισκεφτηκε πιθανα τον πλανητη μας προεχομενος απο τον Αρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ