Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

15 Ερωτήσεις, Στην Συνέντευξη Στο Google (Οι Απαντήσεις)


Oι παρακάτω είναι ερωτήσεις που έγιναν πραγματικά στους υποψήφιους για θέσεις εργασίας στη εταιρεία Google, κατά την συνέντευξη του υποψηφίου, που μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε ηλίθιοι...

  1. Πόσα μπαλάκια του γκολφ χωρούν σε ένα σχολικό λεωφορείο?
  2. Πόσο θα χρεώνατε για να καθαρίσετε όλα τα παράθυρα στο Seattle?
  3. Σε μια χώρα που οι άνθρωποι θέλουν μόνο αγόρια...κάθε οικογένεια συνεχίζει να κάνει παιδιά μέχρι να κάνει αγόρι. Αν έχουν ένα κορίτσι, έχουν ακόμη ένα παιδί. Αν έχουν αγόρι, σταματούν. Ποια είναι η αναλογία αγοριών κοριτσιών σε αυτή τη χώρα?
  4. Πόσοι χορδιστές πιάνου υπάρχουν σε όλο τον κόσμο?
  5. Γιατί τα καλύμματα φρεατίων είναι στρογγυλά?
  6. Σχεδιάστε ένα σχέδιο εκκένωσης του Σαν Φρανσίσκο.
  7. Πόσες φορές την ημέρα οι δείκτες του ρολογιού επικαλύπτονται?
  8. Εξηγήστε την σημασία του "dead beef" (νεκρού μοσχαριού”)
  9. Ένας άνδρας έσπρωξε το αυτοκίνητο του σε ένα ξενοδοχείο και έχασε την περιουσία του. Τι έγινε?
  10. Χρειάζεται να ελέγξετε ότι ο φίλος σας Μπόμπ, έχει τον σωστό αριθμό του τηλεφώνου σας...αλλά δεν μπορείτε να τον ρωτήσετε απευθείας. Πρέπει να γράψετε την ερώτηση σε μια κάρτα και να τη δώσετε στην Εύα που θα το δώσει στον Μπόμπ και θα σας επιστρέψει την απάντηση. Τι πρέπει να γράψετε στην κάρτα , εκτός από την ερώτηση, για να βεβαιωθείτε πως ο Μπόμπ μπορεί να κωδικοποιήσει την απάντηση ώστε η Εύα να μην μπορέσει να διαβάσει τον τηλεφωνικό αριθμό?
  11. Είστε ο καπετάνιος ενός πειρατικού πλοίου...και το πλήρωμα πρόκειται να ψηφίσει πως θα χωρίσει τα χρυσαφικά. Αν λιγότεροι από τους μισούς συμφωνήσουν με την δική σας πρόταση θα σας σκοτώσουν. Πως θα προτείνετε να μοιράσετε τον χρυσό με τέτοιο τρόπο, ώστε να πάρετε καλό μερίδιο και να μην πεθάνετε?
  12. Έχετε οκτώ μπάλες του ίδιου μεγέθους...οι επτά ζυγίζουν το ίδιο και μια είναι βαρύτερη. Πως θα βρείτε την βαρύτερη μπάλα χρησιμοποιώντας ένα ζυγό και μόνο δύο ζυγίσματα?
  13. Σας δόθηκαν δύο αυγά...Τα αυγά μπορεί να είναι σκληρά και ανθεκτικά ή να σπάνε εύκολα. Πρέπει να βρείτε από ποιο ψηλότερο όροφο ενός κτιρίου 100 ορόφων μπορεί να τα ρίξετε χωρίς να σπάσουν. Επιτρέπετε να σπάσετε δύο αυγά στις δοκιμές.
  14. Εξηγήστε τι είναι μια βάση δεδομένων με τρεις προτάσεις στον οκτάχρονο ανιψιό σου.
  15. Σας έχουν συρρικνώσει στο μέγεθος νομίσματος...και η μάζα σας έχει μειωθεί αναλογικά ώστε να διατηρήσετε την αρχική σας πυκνότητα. Αμέσως μετά σας τοποθετούν στο άδειο μπολ ενός μίξερ. Οι λεπίδες θα αρχίσουν να γυρίσουν σε 60 δευτερόλεπτα. Τι θα κάνετε?
Βείτε τις απαντήσεις εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ