Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

http://www.betcatalog.gr


Σκηνές... ροκ στα αποδυτήρια των Σουηδών
Ροντέο θυμίζει η κατάσταση  στα αποδυτήρια της Σουηδίας, αφού μετά την ήττα της ομάδας από την  Ουκρανία στην πρεμιέρα του Euro, ακολούθησε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και τον βοηθό τεχνικό, Μάρκους Άλμκακ.


Συγκεκριμένα, ο άσος της  Μίλαν, μίλησε πολύ έντονο ύφος για θέματα τακτικά και αγωνιστικά στον Άλμκακ μετά το τέλος της αναμέτρησης και λόγο με το λόγο τα πνεύματα οξύνθηκαν. Κάπου εκεί πήρε το λόγο ο Όλαφ Μέλμπεργκ, που υπερασπίστηκε τον βοηθό τεχνικό της ομάδας του(και πρώην συμπαίκτη του στην Άστον Βίλα). Ο αμυντικός του Ολυμπιακού πήρε το μέρος του Μάρκους Άλμκακ και τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά και του προπονητή, Έρικ Χάμρεν, το επεισόδιο έληξε.




Καθώς φαίνεται όμως η άποψη  του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς... πέρασε, αφού ο τεχνικός της ομάδας θα βάλει στο βασικό σχήμα της σημερινής αναμέτρησης με την Αγγλία τον Γιόχαν Ελμάντερ, όπως απαίτησε ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.  Στην... πρόταση του ο Ράσμους Ελμ δεν πρέπει να είναι βασικός και να πάρει την θέση του στο κέντρο άμυνας, ο Αντερς Σβένσον δίπλα στον Όλαφ Μέλμπεργκ.


Πάντως τα αγγλικά ΜΜΕ  κάνουν λόγο για φρικτή ατμόσφαιρα στα αποδυτηρια των Σουηδών, κάτι που βεβαίως ευνοεί την δική τους ομάδα. Το συγκεκριμένο γεγονός έφτασε μέχρι στα αυτιά του πρωθυπουργού της Σουηδίας, Φρέντρικ Ρέϊφελντ, που κατηγόρησε τους παίκτες για έλλειψη πειθαρχίας και αδιαφορίας.

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ