Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Επίσημα ο Ντι Ματέο στην Τσέλσι

 Οι φήμες που ήθελαν τις τελευταίες ημέρες τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο να βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή του στην Τσέλσι επιβεβαιώθηκαν, αφού ο Ιταλός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με τους Λονδρέζους.


Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς να ήθελε να κάνει το... κόλπο με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά ο τελευταίος ήταν αρνητικός στην πρόταση του Ρώσου επιχειρηματία και έτσι αποφάσισε να κρατήσει τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο για δύο ακόμα χρόνια στην ομάδα του.



"Η Τσέλσι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει ότι ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο προσλήφθηκε στη θέση του προπονητή μόνιμα. Ο Ιταλός επέστρεψε σήμερα στο Στάμφορντ Μπριτζ μετά τις διακοπές του και υπέγραψε για δύο χρόνια" αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση στο site της ομάδας.


Από την πλευρά του ο  εκτελεστικός διευθυντής των πρωταθλητών  Ευρώπης, ΡονΓκάλεϊ, τόνισε: " Η ποιότητα του Ρομπέρτο φάνηκε, καθώς βοήθησε την ομάδα να γράψει ιστορία. Ο ιδιοκτήτης και το συμβούλιο είναι πολύ ικανοποιημένοι που θα συνεχίσει την καλή δουλειά".


Πλέον αυτό που προέχει  για τους "μπλε" είναι η ενίσχυση της ομάδας, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να συνεχίζει να θέλει να αγοράσει ότι πιο καυτό υπάρχει στην αγορά. Πλέον όμως λόγο στις μεταγραφές έχει και ο Ιταλός προπονητής, που ζήτησε επιθετικό, με τις πρώτες φήμες να έχουν ήδη αρχίσει να φουντώνουν.

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ