Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Preview Serie A Ιταλίας: Ακόμα ελπίζει η Λέτσε


Preview Serie A Ιταλίας: Ακόμα ελπίζει η Λέτσε
19:00 ΛΕΤΣΕ  – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Προϊστορία: 5-6-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΛΕΤΣΕ 0-1


ΛΕΤΣΕ: Έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα η Λέτσε, παίρνοντας σπουδαία ισοπαλία στο Τορίνο από τη Γιουβέντους. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 9’, ενώ έμεινε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Κουαδράδο στο 54’ με δεύτερη κίτρινη. Άντεξε μέχρι το τέλος και ο Μουριέλ εκμεταλλεύθηκε το ολέθριο λάθος του Μπουφόν στο 85’, κλέβοντας στην μικρή περιοχή και σκοράροντας το γκολ της ισοφάρισης. Μπορεί να έχει μείνει χωρίς νίκη για τέταρτη αγωνιστική αλλά ακόμα έχει ελπίδες για παραμονή, με την Τζένοα να βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων αφού και τα δύο ματς των δύο ομάδων είχαν λήξει ισόπαλα. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Καροτσιέρι (11 συμμ.), ο μέσος Κουαδράδο (30 συμμ./3 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Μουριέλ (25 συμμ./7 γκ./5 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Ζούλιο Σέρτζιο (10 συμμ.) και ο επιθετικός Κόρβια (21 συμμ./2 γκ.).



Εντός: 3-6-9
Γκολ: 22-28
Τελευταία 5: 2-1-2


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις η Φιορεντίνα που δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την υποβιβασμένη Νοβάρα, παραχωρώντας ισοπαλία με 2-2. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα προηγήθηκαν με 0-2 (14’, 30’), ενώ χρειάστηκαν δύο γκολ από τον Μοντολίβο (48’ πεν., 71’) για να σώσει την παρτίδα η Φιορεντίνα. Αυτά με τα αγωνιστικά. Όλα τα λεφτά όμως ήταν τα έξω-αγωνιστικά που συνέβησαν στον αγώνα: ο τεχνικός Ντέλιο Ρόσι έκανε αλλαγή τον Λιάγιτς στο 32’ και όταν ο παίχτης πήγε να κάτσει στον πάγκο χειροκρότησε ειρωνικά τον προπονητή του. Ο Ρόσι βλέποντας την αντίδραση του παίχτη, τρελάθηκε στην κυριολεξία και τον «πλάκωσε» στις μπουνιές, με αποτέλεσμα η διοίκηση να τον απολύσει αμέσως μετά τον αγώνα. Αντικαταστάτης του ο Γκουερίνι, μέχρι πρότινος μάνατζερ της ομάδας. Εκτός οι αμυντικοί Κρόλντρουπ, Νάστασιτς (22 συμμ./2 γκ.), ο μέσος Βάργκας (24 συμμ./7 ασίστ) και ο επιθετικός Αμάουρι (12 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Γκαμπερίνι (28 συμμ./1 γκ.) και οι μέσοι Μπεχράμι (29 συμμ./1 ασίστ) και Κάρτζα (15 συμμ./1 ασίστ), και ο επιθετικός Γιόβετιτς (25 συμμ./13 γκ./3 ασίστ). Ο επιθετικός Λιάγιτς (15 συμμ./1 γκ.) τέθηκε εκτός ρόστερ για τη χειρονομία που έκανε στον Ντέλιο Ρόσι.


Εκτός: 3-6-9
Γκολ: 12-21
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Συνήθως λέμε πως η αλλαγή τεχνικού βοηθάει μία ομάδα, αλλά δε μπορούμε να πούμε το ίδιο για την περίπτωση της Φιορεντίνα. Ειδικά τώρα που αντιμετωπίζει τη Λέτσε που «καίγεται» για τους βαθμούς, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, το ίδιο και εμείς. Άσος στο 2.05.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:45 ΡΟΜΑ  – ΚΑΤΑΝΙΑ

Προϊστορία: 8-4-2
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΑΤΑΝΙΑ-ΡΟΜΑ 1-1


ΡΟΜΑ: Δεν τα κατάφερε στη βροχερή Βερόνα και έφυγε μόνο με το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Κιέβο. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, τέταρτο ματς χωρίς νίκη κα η Ρόμα παρέμεινε στην 7η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την Ίντερ (με τον τελικό κυπέλλου Νάπολι-Γιούβε, αν η βαθμολογία μείνει όπως είναι μέχρι το τέλος και η 6η θέση οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ). Η Ρόμα έχει το απόλυτο απέναντι στην Κατάνια στις 7 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε στο Ολύμπικο (20-5 τέρματα). Στην τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από την ήδη υποβιβασμένη Τσεζένα. Ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος δύσκολα να συνεχίσει και του χρόνου στη Ρόμα, έχει να αντιμετωπίσει πρόβλημα κάτω από τα δοκάρια, αφού ούτε ο Στεκέλενμπουργκ (29 συμμ.), ούτε Ο Λομπόντ (7 συμμ.) είναι διαθέσιμοι. Ο Κούρτσι (3 συμμ.) είναι ανέτοιμος και θα πρέπει να σφίξει τα δόντια αν θέλει να προλάβει, αλλιώς μοναδική λύση είναι ο 18χρονος Πιλιατσέλι (καμιά συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Ζουάν (16 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), Μπουρντίσο (10 συμμ./1 γκ.), Κασέτι (6 συμμ.) και Κίερ (18 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Ρόσι (19 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Οσβάλντο (24 συμμ./11 γκ./5 ασίστ). Το όνομα του Βίλας-Μπόας παίζει πολύ για διάδοχος του Λουίς Ενρίκε.


Εντός: 10-4-4
Γκολ: 37-20
Τελευταία 5: 1-2-2


ΚΑΤΑΝΙΑ: Δεν ήταν κακή κόντρα στη Μπολόνια αλλά δέχτηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 79’ και ελλείψει κινήτρου δεν είχε τα αποθέματα να αντιδράσει. Με μία μόλις νίκη στα τελευταία 8, έχει πέσει στη 10 θέση. Εκτός του σημερινού με τη Ρόμα, στην τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την Ουντινέζε που καίγεται για βαθμούς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να κατρακυλήσει κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Σπόλι (28 συμμ./2 γκ.). Εκτός ο αμυντικός Ποτένσα (9 συμμ.) και ο μέσος Λαμά (13 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Καμπανιόλο (4 συμμ.), ο αμυντικός Καπουάνο (7 συμμ./1 ασίστ), ο μέσος Παλιαλούνγκα και ο επιθετικός Νταβίντ Σουάζο (4 συμμ.).


Εκτός: 2-9-7
Γκολ: 21-53
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση pame stoixima: Η Κατάνια δε δείχνει να πολύ-ενδιαφέρεται και το βγάζει και στο γήπεδο, σε αντίθεση με τη Ρόμα που θέλει να εξαντλήσει όποιες πιθανότητες έχει για διεκδίκηση μίας θέσης στο Γιουρόπα Λιγκ. Άσος στο 1.67


http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ