Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Preview Ligue 1: Για το 3 στα 3 η Παρί

Προϊστορία: 2-5-7
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΠΣΖ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 2-1


ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ στον εκτός έδρα με τη Λυόν (35’) αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα με το πέναλτι του Cohade. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι και κατάφεραν να πετύχουν άλλα τρία τέρματα (69’, 71’, 88’), αναγκάζοντας τη Βαλενσιέν σε ακόμα μία εκτός έδρα ήττα. Αν και έξι βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, δεν είναι καθόλου αδιάφορη, αφού μαθηματικά ακόμα κινδυνεύει. Μπορεί να μπλέξει σε περιπέτειες, αφού εκτός του πολύ δύσκολου αγώνα σήμερα με την Παρί, έχει να αντιμετωπίσει Μπρεστ (εκτός) και Καέν (εντός) που θα «καίγονται» για βαθμούς. Τιμωρημένος ο μέσος Σάντσες (18 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Ανγκουά (20 συμμ.) και ο επιθετικός Πουζόλ (13 συμμ./3 γκ.). Αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Πενετό (35 συμμ.).



Εντός: 10-3-4
Γκολ: 23-11
Τελευταία 5: 2-0-3


ΠΣΖ: Ήταν καλύτερη της Σεντ Ετιέν στο Παρκ ντε Πρενς, και με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν ούτε ένα σουτ εντός εστίας στο ματς, δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 2-0 (Νενέ 21’ πεν., Παστόρε 88’). Εκμεταλλεύθηκε την ισοπαλία της Μονπελιέ και μείωσε και πάλι τη διαφορά από την κορυφή στους 3. Στην επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Ρεν που κυνηγάει τετράδα, ενώ κλείνει τις υποχρεώσεις της με το εκτός έδρας με τη Λοριάν. Μοναδικός στόχος αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο είναι το 3/3. Ο αμυντικός Μπίσεβατς (18 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) παραμένει εκτός, ενώ αμφίβολος είναι ο δεξιός μπακ Σεαρά (24 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 7-7-3
Γκολ: 27-21
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση στοιχημα: Αν η Βαλενσιέν εμφανιστεί όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τη Λυόν, η Παρί δε θα έχει πρόβλημα να πάρει τη νίκη, αφού είναι ο μόνος τρόπος να μείνει μέσα στο στόχο της.

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ