Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

iPad 3: Τι περιμένουμε

Η Apple θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια του ειδικού event που έχει προγραμματίσει για το απόγευμα της Τετάρτης το νέο μοντέλο της σειράς iPad και για πρώτη φορά στην εν λόγω κατηγορία, οι εικασίες και οι φήμες μιλούν για δύο διαφορετικές προσεγγίσεις. 









Η πρώτη έχει να κάνει με το iPad 3 και η δεύτερη (που συγκεντρώνει τις τελευταίες ώρες και τις περισσότερες πιθανότητες) το iPad HD. Πάμε λοιπόν να δούμε, κάτι λιγότερο από 24 ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη, ποιες είναι οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής για το νέο προϊόν της αμερικάνικης εταιρίας.



Η Retina Display φαίνεται πως θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό του νέου iPad και πέραν της κλασικής πυκνότητας των pixels, αναμένουμε ανάλυση 2048x1536. Με αυτή την επιλογή η Apple θα διευκολύνει και τους developers εφαρμογών και games, αφού η ανάλυση είναι διπλάσια από αυτήν των μοντέλων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην αγορά και θα είναι επιτρέπει την άνετη εμφάνισή τους στη νέα οθόνη. Ταυτόχρονα, θα είναι δυνατή και η αναπαραγωγή 1080p αρχείων που σίγουρα παίζει ρόλο στις αποφάσεις της Apple (καθώς μιλάμε για ανάλυση αρχείων που «εμπορεύεται» μέσα από το iTunes).



Όσον αφορά στον επεξεργαστή του νέου μοντέλου, οι πληροφορίες μιλούν για ένα διπύρηνομοντέλο χρονισμένο κοντά στο 1.5GHz κυρίως γιατί η Apple δεν έχει δείξει ότι πειραματίζεται με κάτι που βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο επιδόσεων πριν να το έχει δοκιμάσει αρκετά, να εξασφαλίζει ότι θα παρέχει αξιόπιστη λειτουργία, αλλά και δε θα καταναλώνει τη μπαταρία, που είναι -για να μην ξεχνιόμαστε- το Α και το Ω στην κατηγορία των Tablet PCs. Αν τώρα μιλάμε για ένα βελτιωμένο A5 chip (A5X) ή για το Α6, δεν μπορεί κανείς να βάλει το χέρι του στη φωτιά, οπότε και η εμφάνιση τεσσάρων πυρήνων δε θα πρέπει να θεωρείται απίθανη.


http://www.enternity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ