Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Preview Champions League 2012 Αρσεναλ - Μίλαν: Ελπίζει στο θαύμα ο Βενγκερ


Preview Champions League 2012 Αρσεναλ - Μίλαν: Ελπίζει στο θαύμα ο Βενγκερ
Προϊστορία: 1-2-1
Α' ΑΓΩΝΑΣ: ΜΙΛΑΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ 4-0


Επιβλητική εμφάνιση για τη Μίλαν στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των "16", αφού επικράτησε της Άρσεναλ στο Σαν Σίρο με 4-0. Ο Μπόατενγκ άνοιξε το σκορ στο 15', από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο πέτυχε ο Ρομπίνιο (38' και 49'), ενώ το σκορ έκλεισε ο Ibrahimovic στο 79' με ευστοχο χτύπημα πέναλτι. Μόλις 1-2 καλές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρήκαν σε εξαιρετική μέρα την τριπλέτα Ρομπίνιο-Ibrahimovic-Μπόατενγκ και έτσι δε μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.





ΑΡΣΕΝΑΛ: Σε ένα θαυμά ελπίζει ο Αρσέν Βενγκέρ, μετά το βαρύ σκορ του πρώτου αγώνα με τη Μϊλαν. Ευτυχώς που τα πράγματα πηγαίνουν σαφώς καλύτερα στο πρωτάθλημα, αφού προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμα ντέρμπι, με Τόττεναμ (5-2) και Λίβερπουλ (2-1). Την προηγούμενη Κυριακή αγωνίστηκε στο Λίβερπουλ και, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να πάρει τη νίκη, χάρη σε δύο γκολ του φαν Πέρσι, ο οποίος έφτασε τα 31 φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Αισιόδοξος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αλσατός τεχνικός, ο οποίος πιστεύει στην πρόκριση, αν η ομάδα του δείξει τον ανάλογο χαρακτήρα με τα δύο τελευταία παιχνίδια. Αρκετές απουσίες για την Άρσεναλ, με πιο σημαντικές αυτές των Αρτέτα, Γκιμπς, Ντιαμπί και Μπεναγιούν. Ιστορικά, σε όλες τις διοργανώσεις της UEFA, μόλις τρεις ομάδες έχουν καταφέρει να ανατρέψουν το 4-0 του πρώτου αγώνα σε διπλές αναμετρήσεις.



ΕΝΤΟΣ (Champions League): 3-1-0
ΓΚΟΛ: 5-2



ΜΙΛΑΝ: Από νίκη σε νίκη πηγαίνουν οι Μιλανέζοι. Τελευταία τους επιτυχία το 4-0 εκτός έδρας επί της Παλέρμο. Ο Ibrahimovic πέτυχε hat-trick, στο πρώτο μάλιστα ημίχρονο (22', 31', 35'), ενώ ο Τιάγκο Σίλβα στο 58' έγραψε το τελικό σκορ. Με αυτή τη νίκη απομακρύνθηκε με τρεις βαθμούς από τη Γιουβέντους, η οποία "γκέλαρε" εντός έδρας με την Κιέβο (1-1). Γνωστές εδώ και καιρό οι απουσίες των Μέρκελ, Στράσσερ, Κασσάνο, Φλαμινί, Γκατούζο και Ακουιλάνι. Πολύ πιθανό ο Αλέγκρι να δοκιμάσει στο αρχικο σχήμα 2-3 παίχτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ λογικά θα προχωρήσει σε γρήγορες αλλαγές αν του το επιτρέψει η εξέλιξη του αγώνα για να ξεκουράσει βασικούς. 


  Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




ΕΚΤΟΣ (Champions League): 0-3-0
ΓΚΟΛ: 5-5



ΠΡΟΤΑΣΗ: Πολύ φαρμαρισμένη η Μίλαν το τελευταίο διάστημα και, με τέτοιο ρόστερ, δεν έχει κανένα λόγο να μην κυνηγήσει τη νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ελπίζουν σε ένα θάυμα, και θα στηριχθούν στην ταχύτητά τους και φυσικά στον φαν Πέρσι, ο οποίος βρίσκρεται σε δαιμονιώδη φόρμα, σκοράρωντας ακατάπαυστα. Πολύ πιθανό να έχουμε αρκετά γκολ και στο δεύτερο παιχνίδι.
http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ