Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Φεύγει η Άννα Διαμαντοπούλου από το Υπουργείο Παιδείας


Αργότερα απόψε ή το πρωί της Τετάρτης θα ανακοινωθούν οι αλλαγές στην κυβέρνηση, όπως ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου.








Ερωτηθείσα σχετικά με πληροφορίες που τη θέλουν να μετακινείται στο υπουργείο Ανάπτυξης, στη θέση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην περίπτωση που ο τελευταίος αναλάβει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η κ. Διαμαντοπούλου δεν διέψευσε τα σχετικά σενάρια, αν και απέφυγε να απαντήσει ευθέως…
«Το θέμα του ανασχηματισμού κλείνει αργά απόψε ή αύριο. Ο λόγος που μιλούμε για αλλαγές δείχνει και την πυκνότητα των γεγονότων και των υποχρεώσεων της κυβέρνησης», αρκέστηκε να πει.
Επικρατέστερος διάδοχος της κ. Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Παιδείας, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι ο προερχόμενος από τη ΝΔ, ως τώρα αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.
Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, η ορκωμοσία των νέων υπουργούν έχει προγραμματιστεί να γίνει νωρίς αύριο το απόγευμα.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, είχε σημειώσει ότι η ανακοίνωση του αντικαταστάτη του Χ.Παπουτσή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναμενόταν κατά πάσα πιθανότητα εντός της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ