Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Σκότωσε νεαρό ζευγάρι, επειδή διέγραψαν την κόρη του από το Facebook

Ένα συνταρακτικό γεγονός  συγκλονίζει την πολιτεία Tennessee των Η.Π.Α.
 Ένας 60χρονος άντρας πυροβόλησε ένα νεαρό ζευγάρι σκοτώνοντας το, επειδή, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, διέγραψαν την κόρη του από το Facebook.



 O Marvin Potter, κατηγορήθηκε για δολοφονίες πρώτου βαθμού του 36χρονου Billy Payne Jr,  και της 23χρονης κοπέλας του Billie Jean Hayworth, σύμφωνα με τις σημερινές δηλώσεις της αστυνομίας..

 Τα θύματα είχαν παραπονεθεί στην αστυνομία ότι η 30χρονη Jenelle Porter, κόρη του δράστη,  τους παρενοχλούσε επανειλημμένα, αφού την διέγραψαν από το Facebook σύμφωνα με το σερίφη Mike Reece.

 Για συνέργεια κατηγορείται και ένας φίλος του 60χρονου, ο 38χρονος Jamie Curd,
 ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήθελε να έχει ερωτική σχέση με την δολοφονημένη κοπέλα. Έτσι, το κίνητρο της δολοφονίας φαίνεται πως δεν ήταν μόνο η διαγραφή του 30χρονης γυναίκας από το Facebook. O ίδιος ωστόσο υποστηρίζει ότι ο μόνος λόγος ήταν η διαγραφή της κόρης του.

 Και τα δυο θύματα είχαν πληγές στο κεφάλι από πυροβολισμούς, ενώ το οκτάμηνο μωρό της δεσποινίς Hayworth βρέθηκε άθικτο στη αγκαλιά της.
  Τα θύματα είχαν παραπονεθεί στην αστυνομία, ότι δέχονταν απειλές, αλλά ο σερίφης τους είπε ότι είναι είναι παράλογο κάποιος να τους απειλεί επειδή απλά διέγραψαν την κόρη του από το κοινωνικό δίκτυο.

 Η Hayworth και ο Payne, το νεαρό ζευγάρι, ζούσε με τον πατέρα του 36χρονου, Bully Payne Sr, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που του είδε ζωντανούς.

on-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ