Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Η πιο γλυκιά λυκειάρχης(photo)

Σάλος έχει προκληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και πιο συγκεκριμένα στο νότιο Μπρονξ.
Ο λόγος;

Μια διευθύντρια σχολείου ανέβασε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης προκλητική φωτογραφία της, που είναι ελαφρώς ντυμένη και χορεύει με έναν ημίγυμνο νεαρό σε ένα κλαμπ της περιοχής.

Αυτό, δεν είναι ολόκληρη η εικόνα του τι έκανε η καθηγήτρια, αφού η Sharron Smalls, την ώρα του χορού ήταν πασαλειμμένη με σοκολάτα!

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε σε όλους τους διαδρόμους του σχολείου έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων αφού η λυκειάρχης μέχρι πρότινος την είχε ορίσει ως εικόνα του προσωπικού της προφίλ στο Facebook. Προφανώς, πέρασε πολύ καλά εκείνη την νύχτα και θέλει να το θυμάται κάθε φορά που μπαίνει στον λογαριασμό της στο facebook. Αυτό που δεν θέλει να θυμάται, είναι η οργή των μαθητών της και του συλλόγου γονέων που αντιμετωπίζει καθημερινά.

Η διευθύντρια εν τω μεταξύ έχει επιβάλλει εντός του σχολικού περιβάλλοντος έναν ιδιαίτερα αυστηρό τρόπο ένδυσης, αφού έχει απαγορεύσει τα κοντά σορτσάκια και βαθιά ντεκολτέ. Προφανώς θέλει όλος ο αρσενικός πληθυσμός του λυκείου να ασχολείται με την ίδια και αποδυναμώνει τις… αντίζηλες μαθήτριες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ