Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Δείτε live το 22ο συνέδριο για την Ελληνική Οικονομία

Δείτε live το 22ο συνέδριο για την Ελληνική ΟικονομίαΤο Eλληνο-Aμερικανικό Eμπορικό Eπιμελητήριο διοργανώνει το καθιερωμένο συνέδριο «H ώρα της Eλληνικής Oικονομίας - Ώρα Ευθύνης, Αποφάσεων & Δράσης», στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Οι πολιτικές και οικονομικές συγκυρίες καθιστούν το συνέδριο μοναδικό, δεδομένου ότι το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο φιλοξενεί στο βήμα του τους κορυφαίους κυβερνητικούς παράγοντες της χώρας μας, οι οποίοι αυτό το διάστημα συνεργάζονται για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερα κρίσιμων προβλημάτων που ταλανίζουν τη χώρα μας.


Πιο συγκεκριμένα, θα μιλήσουν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Λουκάς Παπαδήμος, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης και η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη. 

Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η ομιλία του Αμερικανού Πρέσβη κ. Daniel Bennett Smith, αλλά και του κ. Horst Reichenbach, επικεφαλής του Task Force για την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Επίσης, θα μιλήσουν υπουργοί της κυβέρνησης, εκπρόσωποι οικονομικών οργανισμών και χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, οικονομικοί αναλυτές και επιχειρηματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ