Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Preview Champions League 2011 - Ομιλός A: Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Σίτυ

Preview Champions League 2011 - Ομιλός A: Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Σίτυ
Για τον 1ο όμιλο η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτυ, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θέλουν βαθμό ή βαθμούς, η μεν γηπεδούχος να μην τελειώσει με μηδέν στον όμιλο και η δε Σίτυ να διεκδικήσει την 2 η θέση.


Η Βιγιαρεάλ τα τελευταία χρόνια ήταν σταθερά στις πρώτες θέσεις της Ισπανική Λίγκας αλλά την φετινή σεζόν δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά.


Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, η Βιγιαρεάλ έχει μόλις 10 βαθμούς σε 10 ματς με μόνο δύο νίκες παρουσιάζοντας αρκετά αμυντικά κενά, διαθέτοντας μία από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία.



Την δεύτερη νίκη της, την έκανε την προηγούμενη αγωνιστική  όπου κέρδισε την αδύναμη Βαγεκάνο με 2-0, πριν από αυτό το παιχνίδι είχε να κερδίσει 5 παιχνίδια.

Στον όμιλο η Βιγιαρεάλ σε 3 παιχνίδια έχει ισάριθμες ήττες έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ και δειχτεί 6 γκολ.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα για τον κόουτς Γκαρίδο αφού εκτός από την κούραση έχει να αντιμετωπίσει και τους πολλούς τραυματισμούς βασικών παικτών του.

Εκτός είναι οι βασικοί επιθετικοί Ρόσι και Νιλμαρ, οι βασικοί μέσοι Μάρκος Σένα και Κάνι, ο βασικός αμυντικός Ρούμπεν και ο αναπληρωματικός επιθετικός Σαπατα, ενώ αμφίβολος είναι ο Χαβιέ Καμούνιας με πιθανότητες όμως συμμετοχής.


Η Μάντσεστερ Σίτυ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην αγγλική Premier League, όπου βρίσκεται την κορυφή με διαφορά πέντε βαθμών από τους άμεσους ανταγωνιστές της και σήμερα θέλει την νίκη ώστε να μπει δυνατά στην διεκδικήσει της 2η θέσης του ομίλου που οδηγεί στην επόμενη φάση.


Στην Αγγλία έχει 9 νίκες και μία ισοπαλία έχοντας πετύχει 36 γκολ και δεχτεί 8 γκολ.

Οι πολίτες στην πρεμιέρα έμειναν στο 1-1 με την Νάπολι, στην συνέχεια έχασαν στην Γερμανία από την Μπάγερν με 2-0 και την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν με γκολ στο τέλος την σημερινή της αντίπαλο της.


Σήμερα η Σίτυ θέλει την νίκη ώστε να πάει στους 7 βαθμούς αφού στην συνέχεια έχει σχετικά δύσκολο πρόγραμμα με Νάπολι εκτός και Μπάγερν εντός.


Μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλή με αρκετή ποιότητα και μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και η αποστολή είναι πλήρης. Θέση στην αρχική σύνθεση διεκδικούν με αξιώσεις ο Μαριο Μπαλοτέλι και ο Νιγκελ Ντε Γιονγκ.






www.betcatalog.gr - Προγνωστικά για το πάμε στοίχημα


Πιθανές ενδεκάδες


Βιγιαρεάλ (4-5-1): Λοπεζ - Μαριο, Μουσακιο, Γκονζάλο, Καταλα - Βαλερο, Μπρουνο, Μαρσενα, Καμούνας, Ντε Γκουζμαν - Περεζ.


Μαντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χαρτ - Ριτσαρντς, Κομπανι, Λέσκοτ, Κολαροφ - Τουρέ, Ντε Γιονγκ - Αγκουερο, Σιλβα, Τζόνσον - Μπαλοτέλι.

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ