Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Football League: Πρεμιέρα στο γήπεδο της η Λάρισα


Football League: Πρεμιέρα στο γήπεδο της η Λάρισα
Τον πρώτο της αγώνα για τη φετινή Football League καλείται να δώσει η Λάρισα, η οποία υποδέχεται στο υπερσύγχρονο γήπεδό της τον... μαχητικό, αλλά άπειρο Βύζαντα Μεγάρων.



Όσο και να προσπάθησε ο αγώνας της δεν δικαιώθηκε και τελικά η Λάρισα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League φέτος, με την αρχή να γίνεται εντός έδρας με τον Βύζαντα Μεγάρων. 

Το γήπεδο-στολίδι της ΑΕΛ θα «βράζει» κυριολεκτικά αφού ο κόσμος έχει δηλώσει ήδη την στήριξή του στην ομάδα και αυτό φάνηκε από τους 500 περίπου οπαδούς που έδωσαν το «παρών» στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Εκτός ο Βενετίδης και ο Ρομέου.


Ο Βύζας από την άλλη αν και είναι καλή ομάδα δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία για να κοντράρει στα ίσα μια ομάδα ανώτερη ποιοτικά όπως είναι η Λάρισα, καθώς δεν μπόρεσε καλά καλά να κοντράρει τον Πιερικό. Δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά με καλή παρουσία, μέχρι στιγμής για την ομάδα των Μεγάρων. Η επίθεση είναι το πρόβλημα και η απουσία των Ολιζαντέμπε και Ηλιόπουλου διογκώνουν αυτό το πρόβλημα.

www.betcatalog.gr - Τα πάντα για το στοιχημα


ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και η «καυτή» έδρα της Λάρισας αναμένεται να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή του Βύζαντα. Η Λάρισα είναι το μεγάλο φαβορί για την απ' ευθείας άνοδο και θέλει να το αποδείξει με το καλημέρα.



http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ