Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Τζιμπρίλ Σισέ: "Βλέπει" επιστροφή


Τζιμπρίλ Σισέ: "Βλέπει" επιστροφή
H αγάπη του για τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη και δεν μπορεί να την κρύψει ποτέ, αν και πλέον αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη Λάτσιο.


Δύο αγωνιστικές περιόδοι στην Ελλάδα για τον Τζιμπρίλ Σισέ, δύο "πρωτιές" στον πίνακα των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.


Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ακόμα νοσταλγούν τις εποχές που ο Γάλλος άσος αγωνιζόταν με το "τριφύλλι" στο στήθος και δεν μπορούν να τον ξεχάσουν με τίποτα.



Αλλά και ο ίδιος ο Σισσε, ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του γι’ αυτούς και σε κάθε ευκαιρεία την εκδηλώνει.


Ο Σισέ ήταν ο μόνος που δε δεχόταν κριτική στα δύο χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα, καθώς οι οπαδοί του αναγνώριζαν ότι πάντα έδινε τον καλύτερό του εαυτό.


Με το επικείμενο ενδιαφέρον των Αράβων για τον Παναθηναϊκό "φούντωσαν" ξαφνικά και τα σενάρια επιστροφής του Γάλλου επιθετικού στην Ελλάδα.


Και ο ίδιος, πάντως, έχει δηλώσει την επιθυμία του κάποια στιγμή να αγωνιστεί και πάλι για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ή να κλείσει την καριέρα του στον Αθηναίκό σύλλογο.


"Θα μπορούσα να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό.
Όλες οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα έχουν κάτι το ξεχωριστό. Ο Παναθηναϊκός και τώρα η Λάτσιο αντιστοιχούν στην ιδιοσυγκρασία μου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζιμπριλ Σισσε.

www.betcatalog.gr - Tα πάντα για το στοίχημα



http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ