Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Όταν η ματαιοδοξία οργιάζει..οι σταρ ασφαλίζουν μέρη του σώματος τους!

Μπορεί η κοπέλα του Hugh Hefner, Madison να είναι η τελευταία celebrity  που αποφάσισε να ασφαλίσει το στήθος για ένα εκατομμύριο δολάρια αλλά δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία σταρ που ασφαλίζει μέρος τους σώματος της. Η Mariah Carey, η America Ferrera, o Bruce Springsteen και άλλοι έχουν δώσει πολλά χρήματα για να ασφαλίσουν ότι πολυτιμότερο θεωρούσαν ότι είχαν.

Δείτε τους...
 Holly Madison
Η πρώην κοπέλα του Hugh Hefner ασφάλισε το στήθος της για ένα εκατομμύριο δολάρια. «Είχα ακούσει ανθρώπους που ασφαλίζουν μέρη του σώματος, και είπα γιατί όχι; Αν πάθαινε τίποτα το στήθος μου θα ήμουν έκτος για μερικούς μήνες και μπορεί να έχανα μέχρι και ένα εκατομμύριο δολάρια» είπε η Madison


Mariah Carey
Μπορεί να είναι γνωστή για την υπέροχη φωνή της αλλά η τραγουδίστρια ασφάλισε τα πόδια της για ένα δισεκατομμύριο δολάρια.


America Ferrera
Η ηθοποιός ασφάλισε το χαμόγελο της για 10 εκατομμύρια.Betty Grable
Ήταν μια από τις γνωστές σταρ του κόσμου και ακριβοπληρωμένη. Ασφάλισε τα πόδια της για ένα εκατομμύριο δολάρια.Fred Astaire
Ήταν γνωστός για το τραγούδι και τον χορό. Γι' αυτό ασφάλισε τα πόδια του για 75,000 δολάρια και τα χέρια του για 20,000 δολάρια.


Dolly Parton
Η τραγουδίστρια είναι γνωστή για τα ξανθά της μαλλιά και την φωνή της, αλλά και το «πλούσιο» στήθος της. Πίστεψε ότι το στήθος της είναι τόσο σημαντικό που αποφάσισε να ασφαλίσει το στήθος της για 600,000 δολάρια.


Bruce Springsteen
Ο τραγουδιστής ασφάλισε την φωνή του για 5,7 εκατομμύρια δολάρια στον Λονδίνο.  

 

 

http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/238898/oi-star-pou-asfalisan-meri-tou-somatos-tous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ