Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Κότερο και μοντέλα έκαψαν τον Δήμαρχο

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %>Τα μοντέλα έκαψαν τον Δήμαρχο Ιθάκης, που συνελήφθη από το Λιμενικό όταν επιχείρησε να αποπλεύσει με κατασχεμένο κότερο από το νησί για το Κατάκολο και να παραλάβει τα 30 καυτά κορίτσια για...
φωτογράφηση! 

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στην Ιθάκη, καθώς ο δήμαρχος Γιάννης Κασιανός φέρεται να έχει εκλεγεί παρά τις εκκρεμότητες που έχει με τη δικαιοσύνη, ενώ το 1995 είχε συλληφθεί σε ξενοδοχείο της Αθήνας, όταν μία Βραζιλιάνα φίλη του την οποία περίμενε εκεί, πιάστηκε στο αεροδρόμιο με κοκαΐνη κρυμμένη στα παπούτσια της. 

Η νέα περιπέτεια του δημάρχου ξεκίνησε όταν ο Γιάννης Κασσιανός επιχείρησε να αποπλεύσει με το πολυτελές σκάφος του το οποίο έχει κατασχεθεί από το ΣΔΟΕ για περιπτώσεις υπεξαιρέσεων και χρέη προς το Δημόσιο, προκειμένου να πάει στο Κατάκολο και να παραλάβει 30 μοντέλα που θα φωτογραφίζονταν στην Ιθάκη για τον διαγωνισμό ομορφιάς "Μις Τουρισμός". 

Όμως το Λιμενικό ειδοποιήθηκε έγκαιρα και απαγόρευσε τον απόπλου του κότερου, συλλαμβάνοντας τον Δήμαρχο, ο οποίος οδηγήθηκε και τέθηκε υπό κράτηση στο Λιμεναρχείο. 

Διαψεύδει το περιστατικό ο Δήμαρχος Ιθάκης Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ιθάκης κ. Γ. Κασσιανός, μιλώντας στο metrogreece.gr δίνει την δική του εκδοχή για το περιστατικό μιλώντας για ασύστολα ψεύδη και άνανδρη επίθεση εναντίον του. Ο κ. Κασσιανός υπογραμμίζει ότι όλα όσα διέρρευσαν «είναι ψέματα, τα οποία έχουν σκοπό να ρίξουν για άλλη μια φορά λάσπη στο πρόσωπό μου». 

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «ποτέ δεν έγινε σύλληψη από το λιμενικό κι ούτε δημιουργήθηκε θέμα με το κότερο που μετέφερε τις 30 καλλονές για τα καλλιστεία «Μις Τουρισμός» που διοργανώθηκαν στο νησί της Ιθάκης». Όσο για το σκάφος που παρουσιάστηκε ως κατασχεμένο, ο κ. Κασσιανός υπογράμμισε «είναι ψέματα, το σκάφος δεν είχε κανένα πρόβλημα γι’ αυτό και δεν υπήρχε λόγος να επέμβει το λιμενικό». 

Ο κ. Κασσιανός εξέφρασε παράλληλα και το παράπονό του λέγοντας: «Προσπάθησα να κάνω μια καλή κίνηση για την προβολή του νησιού στο εξωτερικό, διοργανώνοντας τα καλλιστεία και φέρνοντας εδώ 30 καλλονές από διάφορα κράτη. Μάλιστα για την εκδήλωση αυτή ο Δήμος δεν χρεώθηκε ούτε ένα ευρώ, το αποτέλεσμα είναι να βρίσκομαι απολογούμενος». 
πηγή : www.metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ