Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

«Πίπα» Κέιτ στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, αμηχανία στο παλάτι ..


Αμηχανία στο παλάτι με φωτογραφία που δείχνει την Κέιτ Μίντλετον γονατιστή μπροστά στον πρίγκιπα Γουίλιαμ που της πιάνει το κεφάλι. Δείτε τη φωτογραφία.

Φαίνεται οτι ο γάμος Γουίλιαμ-Κέιτ δεν είχε μόνο μία Πίπα (την καυτή Πίπα Μίντλετον που έκλεψε την παράσταση), αλλά περισσότερες. 
To σχετικό πλάνο δεν μεταδόθηκε ποτέ από τις κάμερες της live μετάδοσης του γάμου Γουίλιαμ-Κέιτ. Οι φωτογράφοι όμως «έπιασαν» τη στιγμή και η φωτογραφία κάνει το γύρο του κόσμου. 
Στην επίμαχη φωτογραφία, η Δούκισσα Κάθριν σκύβει μπροστά στον πρίγκιπα Γουίλιαμ προς το πρόσθιο μέρος του κάτω από τη ζώνη. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ της πιάνει τρυφερά το κεφάλι και την κοιτάει από ψηλά. 
Δίπλα τους, το παρανυφάκι κλείνει τα αυτιά του και κοιτά με τρόμο στα μάτια τον πρίγκιπα που φαίνεται να απολαμβάνει τη στιγμή. 
Τελικά, μήπως η Κέιτ έκανε πράξη το όνομα της αδερφής της στο μπαλκόνι του παλατιού; 
Σε κάθε περίπτωση πάντως, η φωτογραφία (κλικ δεξιά για μεγέθυνση) έχει προκαλέσει αμηχανία στο Μπάκινγχαμ και η Ελιβάβετ έχει σκάσει από το κακό της, καθώς τέτοιες «ανάρμοστες πράξεις» δεν ταιριάζουν στην επισημότητα του βασιλικού πρωτοκόλλου. 
Τι να κάνουμε όμως, και οι γαλαζοαίματοι έχουν τις ανάγκες τους! 
Κάποιοι έσπευσαν να υποστηρίξουν οτι η συγκεκριμενη φωτογραφία είναι προϊόν επεξεργασίας photoshop, αλλά ένα πιο μακρινό πλάνο επιβεβαίωνει οτι η Κέιτ όντως έσκυψε μπροστά στον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Απλά η.. γωνία του φωτογράφου έκανε το θαύμα της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ