Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Preview Serie A Ιταλίας : Ουντινέζε - Παλέρμο

Preview Serie A Ιταλίας : Ουντινέζε - Παλέρμο
Για την Serie A η Ουντινέζε υποδέχεται το Παλέρμο από την δεύτερη πλέον θέση αφού την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την Νάπολι.



Η Ουντινέζε  μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ επί της Αρσεναλ αλλά στην Ιταλία πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα βρισκόμενη στην 2η θέση ένα βαθμό πίσω από την Γιουβέντους.



Η Ουντινεζε μέχρι τώρα έχει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, έχουν πετύχει 10 γκολ και δεχτεί 3 γκολ.


Την Τετάρτη χωρίς τον αρχηγός της Ντι Νατάλε δεν έπιασε καλή απόδοση και δίκαια έχασε από την Νάπολι με 2-0.


Σήμερα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και στις νίκες αλλά πρέπει να φανεί βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο ματς.

Ο Αντονιο Ντι Νατάλε και ο Μαουρισιο Ισλα είναι διαθέσιμοι αφού αποθεραπεύτηκαν από τον τραυματισμό τους, ενώ εκτός παραμένουν οι Παουλο Μπαρετο και Νταμιανο Φερονετι.


Το Παλέρμο την Πέμπτη κέρδισε με 2-0 την Λέτσε και επέστρεψε στις νίκες μετά από 2 ήττες που υπέστη από Μίλαν και Ρόμα σε εκτός έδρας ματς.


Το Παλέρμο όσο καλό είναι εντός έδρας τόσο κακή απόδοση έχει εκτός έδρας όπου σε 4 ματς έχει μία ισοπαλία και 3 ήττες όπου δεν έχει πετύχει γκολ έχοντας δεχτεί 5 γκολ.


Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Ουντινέζε έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 3 γκολ παθητικό, το έργο της Παλέρμο θα είναι πολύ δύσκολο.

Ο Μίκολι είναι σε θέση να επιστρέψει στην αρχική σύνθεση ενώ σε αυτή θα μείνει και ο αμυντικός Μαουρο Σετο που κάνει πολύ καλές εμφανίσεις.


www.betcatalog.gr - Τα πάντα για το στοίχημα


Πιθανές ενδεκάδες


Ουντινέζε (3-5-1-1): Χαντάνοβιτς - Μπενατια, Ντανίλο, Ντομιζί - Μπάστα, Ισλα, Πινζι, Ασαμοα, Αρμερο - Φλόρο Φλόρες – Ντι Νατάλε


Παλερμο (4-3-1-2): Τζόρβας - Πισανο, Σιλβεστρε, Σετο, Μπαλζαρετι - Μιγκλιασιο, Μπασινοβιτς, Μπαρέτο - Ιλισιτς -Ερναντες, Μικολι.

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ