Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Τα δημοφιλέστερα video του 2010!

Τα δημοφιλέστερα video του 2010!


Το μπολ του youtube ανακάτεψε τραγούδια, παρωδίες, διαφημίσεις, ειδήσεις και εκατομμύρια κόσμου επέλεξαν όπως αυτοί ξέρουν(;) τα αγαπημένα τους. Εμείς σας παρουσιάζουμε την… κορυφαία λίστα τους με τις… καλύτερες επιλογές. Ωραία…


Δημοφιλέστερα Βίντεο (πλην μουσικών βίντεο κλιπ): 

1.BED INTRUDER SONG!!! (>56 εκ. επισκέψεις) 

Στην πρώτη θέση το BED INTRUDER. Ένα μουσικό κομμάτι που δημιουργήθηκε από κάποιον αφιερωμένο στην ιστορία του Antoine Dodson από την Alabama που σταμάτησε ένα άγνωστο εισβολέα από το να βιάσει την αδελφή του! Σε χιουμοριστική έκδοση όπως και το παραλήρημά του μπροστά στις κάμερες όταν προσπαθούσε να υμνήσει τον ηρωισμό του. Συγχαρητήρια... στο κοινό για την επιλογή του. Μπράβο. Όχι Μπράβο. 

2. TIK TOK KESHA Parody: (>55 εκ. επισκέψεις) 

Όταν η παρωδία ξεπερνάει το original! Μία οικογένεια μιμείται το βίντεο κλιπ της Kesha με την πρωταγωνίστρια να μοιάζει πολύ στην τραγουδίστρια και το βίντεο να μοιάζει… παράξενο πως στο καλό δεν κατάφερε να πιάσει κορυφή. Συναγωνίζεται άξια την πρώτη θέση. Τρομερός συναγωνισμός. 

3. Greyson Chance Singing Paparazzi (>35 εκ. επισκέψεις) 

Μια αχτίδα. Στην τρίτη θέση είναι η αναλαμπή που συμβαίνει κάποιες φορές χωρίς κανείς να το περιμένει. Ο κόσμος έδειξε έστω και προσωρινά ότι υπάρχει και το ποιοτικό κριτήριο στο θέμα της επιλογής και ο μικρός πιανίστας με στυλ, φωνή και χάρισμα αποδίδει εξαιρετικά μπροστά στο κοινό το Paparazzi της Lady Gaga. 

4. Annoying Orange Wazzup (>29 εκ. επισκέψεις) 

Και μετά το όμορφο μουσικό διάλλειμα επανερχόμαστε στα γνωστά στάνταρ. Δυο μπανάνες, ένα πορτοκάλι, ένα λεμόνι, ένα ακτινίδιο και ένα μήλο συζητάνε. Τι πιο φυσιολογικό για να παρακολουθήσει 29 εκ κόσμος; Τα «εκνευριστικά» φρούτα γιατί έτσι ονομάζονται από το δημιουργό (και γιατί έτσι είναι!) τσιρίζουν ακατάπαυστα μέχρι να βρεθεί εκείνος ο άγιος άνθρωπος που τα κόβει στα δύο. Τουλάχιστον έχει χάπι-έντ. 

5. Old Spice | The Man Your Man Could Smell Like (>26 εκ. επισκέψεις) 

Τουλάχιστον αυτή είναι διαφήμιση. Ότι κι αν δεις είσαι προετοιμασμένος ευχάριστα απλά επειδή είναι διαφήμιση! Ένα αφρόλουτρο και λίγη μαγεία. Ένας στο μπάνιο με πετσέτα καταλήγει πάνω σε ένα άλογο. Ας είναι… Άλλωστε είναι διαφήμιση! 



Δημοφιλέστερα βίντεο κλιπ: 

Εδώ εντάξει. Τα νούμερα των εκ που τα έχουν παρακολουθήσει ξεφεύγουν προς τα πάνω και λογικό είναι γιατί ο κόσμος τραγουδά και μαζί με το Αρχιμηνιά και Αρχιχρονιά τα υπόλοιπα τραγούδια που βρίσκονται στο Τοπ5 είναι: 

1. Justin Bieber "Baby" (>420 εκ. επισκέψεις) 

2. Shakira "Waka Waka (This Time For Africa)" (>266 εκ. επισκέψεις) 

3. Eminem & Rihanna "Love The Way You Lie" (>246 εκ. επισκέψεις) 

4. Eminem "Not Afraid" (>174 εκ. επισκέψεις) 

5. Rihanna "Rude Boy" (>122 εκ. επισκέψεις) 


sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ