Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Οι ΗΠΑ αρνούνται κάθε διαπραγμάτευση!

Οι ΗΠΑ αρνούνται κάθε διαπραγμάτευση!Οι αποκαλύψεις του Wikileaks θα θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή πολλών ανθρώπων..

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό ότι ο ιστότοπος Wikileaks έχει στη κατοχή του αμερικάνικα απόρρητα έγγραφα τα οποία πρόκειται να δημοσιεύσει απόψε το βράδυ. Μάλιστα γίνεται λόγος για αποκαλύψεις-βόμβες που αφορούν μυστικές συνομιλίες μεταξύ πολλών χωρών.

Χθες οι ΗΠΑ αρνήθηκαν κάθε διαπραγμάτευση με τo Wikileaks για τη δημοσίευση των απόρρητων αυτών εγγράφων, αφού μόνο και μόνο η κατοχή των εγγράφων αποτελεί παραβίαση της αμερικανικής νομοθεσίας.

Σε επιστολή που έστειλε στον ιδρυτή του Wikileaks, Τζούλιαν Εσέιντζ , ο νομικός σύμβουλος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών τονίζει ότι η παραβίαση της αμερικανικής νομοθεσίας συνεχίζεται όσο το απόρρητο υλικό βρίσκεται στα χέρια του Wikileaks.

Ο Τζούλιαν Εσέιντζ ζητά πληροφορίες για ανθρώπους που μπορεί να αντιμετωπίσουν σοβαρό κίνδυνο από τις αποκαλύψεις του ιστότοπου. Σύμφωνα με τον νομικό σύμβουλο, Χάρολντ Κοχ, η δημοσιοποίηση των απόρρητων εγγράφων θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή πολλών δημοσιογράφων, υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στρατιωτών κ.λπ.

newsbeast.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ