Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ξύλο στο Next Top Model! (video)

NextTopModel_480
Μας είπαν ότι τα κορμιά των μοντέλων είναι καλύτερα από τα περυσινά. Μας είπαν ότι τα κορίτσια είναι πιο ψηλά από τα περυσινά. Και τι δεν μας έχουν πει δηλαδή… Τίποτα. «Βάλανε» και το Next top model απέναντι από «το Νησί» και του έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα.

Όπως το τελειωτικό χτύπημα ελπίζει να έδωσε η Βίκυ Καγιά σε μία από τις διαγωνιζόμενες, σε περιστατικό που πρόκειται να προβληθεί την ερχόμενη
εβδομάδα....


Στο διαφημιστικό τρέϊλερ που προβλήθηκε στο τέλος του πρώτου επεισοδίου την Δευτέρα το βράδυ, η Βίκυ Καγιά διαπληκτίζεται με ένα μοντέλο στην διάρκεια φωτογράφισης. Το μοντέλο παρεξηγείται και στο τέλος οι δυο τους έρχονται στα χέρια. Σκηνή με ξύλο και ξεμάλλιασμα κανονικό σας λέω, που καμία σχέση δεν έχει με την comme il faut Βίκυ που όλοι γνωρίζουμε. Το δε μοντέλο από την άλλη, με μαγιό, κολάν και ζακέτα, άψογα μακιγιαρισμένη και τέλεια χτενισμένη, δεν διστάζει να πέσει μέχρι και κάτω προκειμένου να δείρει στην κυριολεξία τη παρουσιάστρια.

Τι γίνεται παιδιά; Θα τα βάλουν η μία με την άλλη; Ή θα κάνουν τα πάντα για να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης; Δείτε το διαφημιστικό σποτάκι και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.
 
πηγή:star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ