Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς σήκωσε τη σημαία των Απριλιανών σε εκδήλωση στην Κρήτη [βίντεο]


Eπεισοδιακή ήταν η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη αφου μέχρι να πραγματοποιηθεί μεσολάβησαν διάφορα γεγονότα. Όταν τελικά πραγματοποιήθηκε πάντως εκτός από τις ομιλίες αίσθηση προκάλεσε η κίνηση του βουλευτή της Χρήστου Παππά να ξεδιπλώσει από το βήμα την σημαία των Απριλιανών της χούντας με τον αγαγεννώμενο φοίνικα προς τους ακροατές οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.




Νωρίτερα είχαν προηγηθεί επεισόδια όπου σύμφωνα με τις καταγγελίες του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη αντιεξουσιαστές που έκαναν αντισυγκέντρωση έσπασαν με την ανοχή της αστυνομία-όπως λέει- αυτοκίνητα πολιτών που έφτασαν για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.


Κάποια στιγμή ο Ηλίας Κασιδιάρης ζητάει από τον Αξιωματικό της ΕΛΑΣ να ανοίξει το φραγμό για να πλησιάσει στην ομάδα των διαδηλωτών που φωνάζει συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής ακούγεται στο βίντεο (1:36) του cretalive.gr να λέει «Θα τους γα… όλους. Έχεις το λόγο μου θα έχεις νεκρούς»!


Στη συνέχεια επιτίθεται στους αστυνομικούς και τους λέει ότι θα τους κάνει μήνυση «Για παράβαση καθήκοντος» και λέει χαρακτηριστικά: «Έρχονται και σπάνε τα αυτοκίνητα και εσείς κάθεστε και τον π… και εγώ πώς να κάνω εκδήλωση;».


Δείτε το βίντεο από το cretalive:

1 σχόλιο:

  1. Τι να μας κάνει εντύπωση; Απλά τις ιδέες και τα πιστεύω του υπερασπίζεται ο άνθρωπος. Γιατί τα είχαν κρυφά εξάλλου;

    μεταχειρισμενες ηλεκτρικες συσκευες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ