Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Τα 15 πιο hot πράγματα αυτήν τη στιγμή στον κόσμο και τα 5 στην Ελλάδα


Το Cosmo.gr συγκεντρώνει σε ένα άρθρο σήριαλ, ποπ σταρ, ηθοποιούς, τάσεις και προσωπικότητες που έχουν αγγίξει απόλυτα παγκόσμια peaks τη στιγμή που μιλάμε. Εντάξει, κάναμε λίγο χώρο και για τα πιο καυτά trending topics στην Ελλάδα.








 
Από τον Ηλία Αναστασιάδη
Ακόμη και 50 χρόνια μετά την πρώτη τους πρόβα, οι Rolling Stones μπορούν να απολαύσουν τη συμμετοχή σε ακόμη μια top λίστα, χάρη στο επετειακό άλμπουμ τους, GRRR! Την ίδια ώρα, ο Justin Bieber, όσο κι αν πολλοί δυσκολεύονται να το χωνέψουν, είναι ένας από τους πιο λατρεμένους σταρ στον πλανήτη, οι κάτοικοι του οποίου κολλάνε κατά εκατοντάδες χιλιάδες με τις εξελίξεις στο Homeland.
Το Cosmo.gr χτίζει τη δική του λίστα με τα πιο καυτά πράγματα αυτήν τη στιγμή στον πλανήτη. Στο τέλος, θα βρεις και το ελληνικό Top-5, γιατί αν ξεχάσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Το Homeland
 
 
Περίπατος στα Emmy Awards και ανάδειξη του πρωταγωνιστή Damian Lewis σε σχεδόν άντρα της χρονιάς. Η δραματική σειρά του Showtime βρίσκεται στη δεύτερη σεζόν και η οικουμένη παρακολουθεί ευλαβικά τη nail-biting ιστορία του πεζοναύτη Nicholas Brody.
To Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2
 
 
Το τελευταίο μέρος της Twilight τριλογίας έσπασε τα ταμεία, όπως και αναμενόταν, σημειώνοντας εισπράξεις 340 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως στο πρώτο τριήμερο των προβολών του. Πλέον, και τα τρία μέρη του Twilight Saga βρίσκονται στο top-10 των πιο προσοδοφόρων opening weekends στην ιστορία του κινηματογράφου.

 

Ο Channing Tatum
 
 
Για το περιοδικό People, ο 32χρονος νυν ηθοποιός και άλλοτε στρίπερ είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2012. Δεν μπορούμε να κάνουμε ότι δεν μας νοιάζει η θέση του People.
Η Michelle Obama
 
 
Είναι η πιο cool πρώτη κυρία του κόσμου, συνεχίζει να είναι (πρώτη κυρία, γιατί cool ήταν ανέκαθεν) μετά τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου και οι αναλυτές στην άλλη άκρη του Ατλαντικού της πιστώνουν μεγάλο κομμάτι για την επανεκλογή του συζύγου Barack.
Τα περνάνε καλά εκεί στο σπίτι των Obama και αυτό βγαίνει προς τα έξω.
Η yoga
 
 
Ο αριθμός των ατόμων στις ΗΠΑ που κάνουν yoga ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια. Ένας στους 10 Αμερικάνους έχουν βάλει στην καθημερινή τους ρουτίνα τον "κάτω σκύλο", τον "πάνω σκύλο", το "λωτό", τους "πολεμιστές". Κάθε χρόνο το ποσοστό αυτό αυξάνεται κατά 20 με 25%. Στη Νέα Υόρκη οι άνθρωποι δεν διστάζουν να βγουν και να κλείσουν δρόμους βάζοντας τα στρωματάκια τους πάνω στην άσφαλτο.
Εν τω μεταξύ, ο Russel Brand ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του εκπαίδευση για να γίνει δάσκαλος, η Jennifer Aniston όπου σταθεί λέει πως είναι ερωτευμένη με τις asanas, η Miranda Kerr χαίρεται να χαιρετά τον ήλιο και ο Robert Downey Jr. υποστηρίζει ότι χάρη στη yoga ξαναβρήκε τον εαυτό του. Τι άλλο θες να για να σε πείσουμε ότι η yoga είναι ντα θινκ, που λεν' και οι ξένοι; (έγραψε η Νίκη Χάγια)
Η Rihanna
 
 
Με ολοκαίνουργιο δίσκο, αναλύσεις για τη μουσική της και όλο τον κόσμο στα πόδια της (καλά, όχι ακριβώς εκεί), η Rihanna εδώ και λίγες εβδομάδες είναι η σταρ/σελέμπριτι/διασημότητα με τους περισσότερους fans στο Facebook. Τον Οκτώβριο, η Riri κατάφερε να προσπεράσει τον αιώνιο πρώτο Eminem και να μετρήσει 61.564.736 fans έναντι  61.217.673 του Slim Shady.
Η Miranda Kerr
 
 
Άγγελος της Victoria's Secret, ένα από τα λίγα αυθεντικά top TOP models και μητέρα. Αυτό το τελευταίο όχι μόνο δεν έφθινε στο ελάχιστον την ανοδική πορεία της Αυστραλιανής Miranda, αλλά έκανε και φωτογραφήσεις σαν αυτές στον φακό του Laurent Dermon να θεωρούνται κλασικές.
Ο Justin Bieber
 
 
O ακόμα 18χρονος Καναδός πιτσιρικο-στάρ σάρωσε στα 40ά American Music Awards. Ας μείνουμε στο πρώτο και καλύτερο από αυτά, στην κατηγορία Artist of The Year. Οι gossip ανιχνευτές έχουν πέσει ήδη με τα μούτρα στη δουλειά για να ανακαλύψουν την πρώτη του φιλενάδα στην μετα-Gomez εποχή.
Οι Memphis Grizzlies
 
 
Με ρεκόρ 9-1 (σ.σ. το άρθρο γράφεται στις 24/11), οι Grizzlies των Marc Gasol, Rudy Gay και Zach Randolph είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ. Παρ' όλ' αυτά, οι Miami Heat παραμένουν το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα στις online στοιχηματικές εταιρίες.
Το Halo 4
 
 
Από τις 6 Νοεμβρίου που κυκλοφόρησε, εκατοντάδες χιλιάδες gamers φέρεται να έχουν χάσει τον ύπνο, μακροχρόνιες φιλίες αλλά και διάθεση για οτιδήποτε άλλο εκτός αυτού του first-person shooter.
Το GRRR! των Rolling Stones
 
 
Το επετειακό άλμπουμ για τα 50 χρόνια των Stones φιγουράρει στην κορυφή λιστών όπως αυτή του Metacritic, ενώ περιέχει και δύο ολοκαίνουργια τραγούδια, έτσι για να εορταστεί όπως πρέπει ο μισός αιώνας ιστορίας. Can you get some satisfaction?
Ο Psy
 
 
Ο άνθρωπος που έβαλε στον μουσικό χάρτη την Νότιο Κορέα με τοαμφιλεγόμενο, πλην εξωφρενικά επιτυχημένο Gangnam Style, βρίσκεται πια υπό την μανατζερική σκέπη του Scooter Braun που ανακάλυψε και ολόκληρο Justin Bieber.
Ταυτόχρονα, το βίντεο του Gangnam Style στο Youtube ξεπέρασε σε views το Baby του Bieber και τρέχει να τερματίσει πρώτο στην κούρσα για το 1 δισεκατομμύριο (βρίσκεται λίγο πάνω απ' τα 805.000.000 σήμερα).
To Ιnstagram
 
 
Τον περασμένο Απρίλιο, το Facebook δαπάνησε σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε μετρητά και μετοχές για να αγοράσει το Instagram. Σύμφωνα με το Forbes, αυτή ήταν μια από τις πιο ορθές επενδύσεις της χρονιάς. Ακόμη και οι Έλληνες celebrities το τίμησαν δεόντως αυτό το καλοκαίρι.
To 50 Shades of Grey
 
 
Αφού το διάβασε ή έμαθε για αυτό η μισή υφήλιος, πυρετός ανεβαίνει καθημερινά στην αμερικάνικη showbiz για το ποιοι ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν το περίφημο ζευγάρι του βιβλίου που δοκιμάζει το σεξ και τις αντοχές του μέσου αναγνώστη. Σε περίπτωση που αναρωτιόσουν, ναι, και η το όνομα της Kristen Stewart παίζει δυνατά για τον ρόλο της συζύγου του κ. Grey. 
O George R.R. Martin
 
 
Ξέρω τουλάχιστον 7 ανθρώπους που ξυπνάνε και κοιμούνται με το άγχος μην πάθει κάτι ο συγγραφέας του 'A Song of Ice and Fire' και δεν γραφτεί ποτέ το τέλος της σειράς Game of Thrones. Φήμες λένε ότι ο Αμερικανός συγγραφέας έχει εκμυστηρευτεί την εξέλιξη και το τέλος των χαρακτήρων της σειράς σε έμπιστα άτομα της παραγωγής. George, κράτα γερά!
+ Bonus - Τα 5 πιο hot πράγματα στην Ελλάδα
 
1) Τα Nanou ντόνατς
Όλη η Αθήνα κοιτάζει το ρολόι μέχρι να πάει 19.00 και να στηθεί στην (μεγάλη) ουρά ενός πρατηρίου Nanou. Στην αρχή, νομίζαμε ότι η μόδα θα κρατήσει 1-2 μήνες. Μπα. Όποιος πρόλαβε, τα ντόνατς είδε.
2) Το Πουλάκι Τσίου
Δυστυχώς.
3) Ο Πέτρος Τατσόπουλος
Και η κρυφή σεξουαλική του ζωή, που πια δεν είναι καθόλου κρυφή.
4) Το μπαρ Osterman
Το είχαμε ξαναπεί. Η πλατεία Αγίας Ειρήνης είναι η πλατεία που δεν κοιμάται ποτέ. Το Osterman είναι ένας απ' τους βασικούς πρωταγωνιστές της.
5) Το 'Φως στο Τούνελ'
Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε εδώ και 3 εβδομάδες και η AGB θυμήθηκε πώς είναι να μετράς πάνω από το 30. Ακόμη και το 'Βράδυ' με τον Πέτρο Κωστόπουλο υποκλίθηκε στην oldie, but goldie εκπομπή της δημοσιογράφου την Παρασκευή 23/11.
Φωτογραφίες: Getty Images


ΠΗΓΗ: cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ