Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

150 εκ. ευρώ κοστολογεί τον Ρονάλντο η Ρεάλ


Ενοχλημένος από  την στάση του Κριστιάνο Ρονάλντο το τελευταίο διάστημα φέρεται να είναι ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, που όπως τονίζουν το Ισπανικά ΜΜΕ δεν θα διστάσει δείξει την πόρτα της εξόδου στο Πορτογάλο άσο.

Ο ισχυρός άνδρας των «μερένχες» δεν είναι διατεθειμένος να προσφέρει νέο συμβόλαιο στο Κριστιάνο Ρονάλντο, ώστε να τον… δέσει στην Μαδρίτη, αλλά αντιθέτως του ζήτησε να φέρει προσφορες ύψους 150εκ. ευρώ και να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, φάνηκε να είναι θυμωμένος με την στάση του ποδοσφαιριστή, αφού εξέφρασε την… δυστυχία του, αφού είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού.


Με αυτό τον τρόπο  ο ισχυρός ο πρόεδρος της «βασίλισσας» θεώρησε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να… κερδίσει μία πρόταση ανανέωσης, αφού και ο ίδιος γνωρίζει πόσο σημαντικός είναι για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Φλορετίνο Πέρεθ όμως του τόνισε ότι αν δεν είναι ευτυχισμένος να φέρει προσφορες ύψους 150 εκ. ευρώ, αφού θεωρεί ότι η Ρεάλ είναι πάνω από οποιοδήποτε πρόσωπο και ότι τα χρήματα αυτά είναι υπεραρκετά για να έρθουν παίκτες που θα καλύψουν το κενό του Πορτογάλου. Όλα αυτά όμως παραμένουν σενάρια, αφού τίποτα ακόμα δεν έχει επαληθευτεί…

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ