Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Preview Serie A Ιταλίας : Ιντερ - Ουντινέζε


Preview Serie A Ιταλίας : Ιντερ - Ουντινέζε
Για την Serie A η Ιντερ υποδέχεται την Ουντινέζε σε ένα σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες με την Ιντερ να συνεχίσει τις νίκες και η Ουντινέζε να παραμείνει κοντά στην κορυφή.


Η Ιντερ ακόμη προσπαθεί να συνέρθει από το μελαγχολικό ξεκίνημα στη σεζόν υπό τον Γκασπερίνι και ο νέο κόουτς Ρανιέρι αρχίζει σιγά-σιγά να εξοικειώνονται με τη νέα του δουλειά.


Αφού έχασε την Γιουβέντους στο γήπεδό της, η  Ίντερ έχει δείξει κάποια βελτίωση νικώντας την Κάλιαρι και την Σίενα, διασφαλίζοντας παράλληλα την πρώτη θέση στο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ που συμμετείχαν.

Παρά την πρόσφατη ανοδική τάση της η Ιντερ βρίσκεται στην 15η θέση με 14 βαθμούς σε 11 παιχνίδια και σήμερα θέλουν την νίκη και τους 3 πολύτιμούς 3 βαθμούς.


Ο Ρανιέρι δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μαικον, Φορλαν, Βιβιανο, Μουνταρι, Σναϊντερ με 6 συμμετοχές και 1 γκολ και τον Λουσιο με 9 συμμετοχές και 1 γκολ.

Η Ουντινέζε έχει κάνει μέχρι τώρα πολύ καλή σεζόν, βρισκόμενη στην 3η θέση στη Serie A και πολλές πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Γκουιντολιν δεν επηρεάστηκε από σημαντικές αποχωρήσεις βασικών παικτών και έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα.

Η Ουντινέζε διαθέτει μία καταπληκτική άμυνα με 6 μόλις γκολ παθητικό σε 12 ματς που είναι πραγματικά ένα εντυπωσιακό ρεκόρ.

Η Ουντινέζε επί του παρόντος βρίσκεται στην τρίτη θέση, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και σαφώς έχει βλέψεις για την φετινή σεζόν.


Σε αντίθεση με τα εντός έδρας που έχει το απόλυτο νικών, εκτός έδρας δύσκολα τα καταφέρνει με μία νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες έχοντας πετύχει μόλις 3 γκολ σε αυτά τα ματς και δεχτεί 5.

Ο Γκαμπριελ Τορζε αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ενώ Νταμιανο Φερονετι θα αντικαταστήσει τον τραυματία Μαουριζιο Ντομιτζι με 10 συμμετοχές και 1 γκολ.


www.betcatalog.gr - Προγνωστικα για το παμε στοιχημα




Πιθανές ενδεκάδες


Ιντερ (4-3-2-1): Ζούλιο Σέζαρ - Ναγκατόμο, Ρανοκια, Σαμουελ, Ζανετι - Μοτα, Καμπιάσο, Στάνκοβιτς - Ζαρατε, Αλβαρεζ - Πατζινι.

Ουντινεζε (3-5-1-1): Χαντανοβιτς - Μπενατια, Ντανίλο, Φερονετι - Μπάστα, Ισλα, Πινζι, Ασαμοα, Αρμερο - Τορζε – Ντι Ναταλέ.


http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ