Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Greeks do it better! Τα κορίτσια μας που… ανεβάζουν τις θερμοκρασίες εκτός συνόρων


Τέσσερις από τις πιο «καυτές» γυναίκες αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό έχουν καταγωγή από την Ελλάδα, την οποία όλες λατρεύουν.
Η σούπερ σέξι Τζόρτζια Σάλπα, η δημοφιλής τινέιτζερ Ελεάνα Φραντζέτη, η πολυτάλαντη και δημοφιλής σε όλους μας...

Μαρία Μενούνος, και η τολμηρή Τουλίσα Κοντοστάβλος συνδυάζουν ωραία εμφάνιση και αξιόλογη καριέρα.

Τζόρτζια Σάλπα

Η νούμερο 5 πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη είναι Ελληνίδα! Πρόκειται για την 27χρονη Γεωργία Σάλπα, η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα από Έλληνα πατέρα και Ιρλανδή μητέρα και σε ηλικία τεσσάρων ετών μετακόμισε στο Δουβλίνο. Όσο απίστευτο κι αν φαντάζει τώρα, η όμορφη Τζόρτζια στο σχολείο ήταν «σπασικλάκι», όπως λέει η ίδια, «πολύ αδύνατη, με άφρο μαλλιά και γυαλιά». Είναι μοντέλο και η συμμετοχή της στο βρετανικό «Celebrity Big Brother» την έκανε ακόμα πιο γνωστή και πλέον φιγουράρει μεταξύ των πιο σέξι γυναικών του κόσμου για το περιοδικό FHM. Η ίδια έχει δηλώσει πως προτιμά τους Ιταλούς και τους Έλληνες άντρες από τους Βρετανούς γιατί είναι πιο ευθείς.
Ελεάνα Φραντζέτη

Η φετινή Miss Teen USA, η πιο όμορφη έφηβη στις ΗΠΑ, είναι Ελληνίδα και ονομάζεται Ελεάνα Φραντζέτη. Είναι μόλις 17 ετών και είναι Ελληνίδα τρίτης γενιάς, η οποία, όμως διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με την Ελληνοαμερικανική κοινότητα. Έρχεται συχνά για διακοπές στην Ελλάδα, ενώ πρόσφατα σε ετήσιο γκαλά για την απονομή υποτροφιών για Ελληνοαμερικανούς μαθητές, της δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσει για ακόμα μία φορά την περηφάνια της για την καταγωγή της.
Μαρία Μενούνος

Η πιο γνωστή Ελληνίδα του εξωτερικού είναι μακράν η Μαρία Μενούνος. Η όμορφη Μαρία έχει περάσει από όλα τα πόστα- μοντέλο, παρουσιάστρια, δημοσιογράφος, ηθοποιός και χορεύτρια στο «Dancing with the stars». Ξεκίνησε την καριέρα της στα 22 της κάνοντας ρεπορτάζ για το Channel One News και το 2004 ανακηρύχθηκε ως μία από τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους από το People και το FHM, ενώ οι άντρες την ψήφισαν ανάμεσα στις πέντε γυναίκες που θα ήθελαν να παντρευτούν σε γκάλοπ της ιστοσελίδας askmen.com. Μιλάει άπταιστα ελληνικά, το απέδειξε, άλλωστε, το 2006 όταν συμπαρουσίασε τη Eurovision μαζί με τον Σάκη Ρουβά, επισκέπτεται την Ελλάδα πολύ συχνά και μάλιστα έχει δηλώσει ότι ο γάμος της θα ήθελε να γίνει στη χώρα μας.
Τουλίσα Κοντοστάβλος

Μπορεί οι περισσότεροι εκτός Βρετανίας να τη γνώρισαν καλύτερα μετά το περίφημο σεξ βίντεο που διέρρευσε ο πρώην της στο διαδίκτυο μερικούς μήνες πριν, όμως, η 24χρονη Τουλίσα Κοντοστάβλος είχε ήδη μια αξιοπρόσεκτη καριέρα στη μουσική. Γεννημένη από Ιρλανδή μητέρα και Ελληνοκύπριο πατέρα στο Κάμντεν της Αγγλίας, ασχολήθηκε με τη μουσική από πολύ μικρή φτιάχνοντας ένα χιπ χοπ συγκρότημα με τον ξάδελφό της και έναν φίλο του, τους N-Dudz. Κυκλοφόρησαν, μάλιστα, τρεις δίσκους που πήγαν αρκετά καλά στη Βρετανία και η επιτυχία αυτή της έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχει ως κριτής και στο Βρετανικό X-Factor. Η Τουλίσα, η οποία πρόσφατα κέρδισε τη δική εναντίον του πρώην της για το σεξ βίντεο, ανακηρύχθηκε φέτος η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη από το FHM. Ενώ, για να ανεβάσει περισσότερο τις θερμοκρασίες, έγινε και ξανθιά!

Πηγή: TV BOX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ