Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ανησυχία για Ροζίτσκι


Ανησυχία για Ροζίτσκι
Ανησυχία έχει προκαλέσει στις τάξεις της Εθνικής ομάδας της  Τσεχίας, η αναγκαστική αλλαγή του Τόμας Ροζίτσκι στην χθεσινή αναμέτρηση με την Ελλάδα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού τους και είναι ακόμα άγνωστο αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στον τρίτο καθοριστικό αγώνα με την Πολωνία.


Ο μέσος της Άρσεναλ έδειχνε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στο πρώτο μέρος και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για την ελληνική εστία, αλλά στο ημίχρονο έγινε αλλαγή από τον τεχνικό της Τσεχία, Μίχαλ Μπίλεκ, αφού όπως τόνισαν οι άνθρωποι της Τσεχίας, δεν μπορούσε να συνεχίσει στην αναμέτρηση. Ο "μικρός" ένιωσε πόνους στην γάμπα και όπως τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης, δεν μπορούσε να συνεχίσει.



"Από το 20’ και μετά, αγωνιζόμουν με ένα πόδι. Παρόλα  αυτά έκανα ότι μπορούσα. Οι γιατροί είπαν πως θα ήταν καλύτερο να σταματήσω στο ημίχρονο ειδικά από τη στιγμή που ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Είναι πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και δεν είμαι σίγουρος για το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός" τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος της Τσεχίας. Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας, Μίχαλ Μπίλεκ τόνισε: "Ο Τόμας τραυματίστηκε και ακόμα δεν μπορούμε να πούμε το πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του. Ελπίζουμε όλα να είναι καλά".


Πλέον, το ιατρικό επιτελείο  της Εθνικής ομάδας έχει πέσει  πάνω στον άσο της Τσεχίας, ώστε να γίνει πλήρης διάγνωση για το πρόβλημα και να γίνει γνωστό αν τελικά θα καταφέρει να δώσει το παρών στην τρίτη και καθοριστική αναμέτρηση με τους Πολωνούς. Η ανησυχία τόσο του Μίχαλ Μπίλεκ, όσο και των φιλάθλων της Τσεχίας είναι μεγάλη, αφού και οι ίδιο γνωρίζουν πως ο μέσος της Άρσεναλ αποτελεί βαρόμετρο και για τους υπολοίπους παίκτες της Εθνικής.


http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ