Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Περιζήτητος ο Τζαγκόεφ


Περιζήτητος ο Τζαγκόεφ
O Άλαν Τζαγκόεφ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν φέτος με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και δεν είναι λίγοι οι... μνηστήρες που καλοβλέπουν την περίπτωσή τους. Ο πρώτος σκόρερ(μέχρι στιγμής) της διοργάνωσης του Euro έχει μπει στην λίστα τη Άρσεναλ, που τον θέλει στην Αγγλία ως αντι-Αρσάβιν.


Ο Αντρέϊ Αρσάβιν δεν θα επιστρέψει την φετινή σεζόν στην Άρσεναλ, αφού θεώρησε καλύτερο για την καριέρα του να παραμείνει στην Ρωσία και την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπου είχε παραχωρηθεί πέρσι ως δανεικός και φέτος με κανονική μεταγραφή. Έτσι οι διοικούντες των κανονιέρηδων έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Άλαν Τζαγκόεφ, που πιστεύουν ότι είναι ιδανικός αντικαταστάτης του Αντρέϊ Αρσάβιν.



Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει παρακολουθήσει στενά τον παίκτη την φετινή σεζόν και περιμένει να ει και την εξέλιξή του στο Euro ώστε να πάρει την τελική του απόφαση. Η Άρσεναλ δεν είναι όμως η μοναδική ομάδα που κοιτάζει τον Ρώσο διεθνή, αφού κι' άλλες ομάδες από το "νησί" έχουν τσεκάρει τον παίκτη και βολιδοσκοπούν τις προθέσεις τους. Δύο από αυτές είναι οι Τσέλσι και Τότεναμ, που βλέπουν το μέλλον του μικρού να προδιαγράφεται εξαιρετικό.
http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ