Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Προς Ιταλία κοιτάζει ο Τζουρού


Προς Ιταλία κοιτάζει ο  Τζουρού
Έτοιμος να μετακομίσει σε άλλη ομάδα είναι ο Γιοάν Τζουρού, αφού στην Άρσεναλ δεν πήρε τις ευκαιρίες που του άξιζαν. Πιθανότερος προορισμός του η Ιταλία.


Οι σειρήνες της Νάπολι έχουν ήδη αρχίζουν να χτυπούν  και αυτό μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον μέσο της Άρσεναλ. Ο Γιόαν Τζουρού παραδέχθηκε πρόσφατα σε δηλώσεις του ότι θα εξετάσει πολύ σοβαρά τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, αφού δεν είναι ικανοποιημένος με τις ευκαιρίες που έχει πάρει στην Άρσεναλ.



Την φετινή σεζόν με τους "κανονιέρηδες" πραγματοποίησε μόλις 14 εμφανίσεις και όπως δήλωσε θα ήθελε  να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και αν δεν τον βρει θα ήταν καλύτερο για όλους να αποχωρήσει από την  ομάδα.


Ο ατζέντης του παίκτη, Φλάβιο Φερέϊρα, ψάχνει την αγορά της Ιταλίας ώστε να μετακομίσει ο πελάτης του, με αρκετές ομάδες να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο. Μεταξύ αυτών είναι η Νάπολι, η Λάτσιο, αλλά και η Ίντερ. Με δηλώσεις του μάλιστα τόνισε πως ο πελάτης του δεν είναι καθόλου αρνητικός να μετακομίσει στην Νάπολι. " Αν θα μπορούσε ο Τζουρού να συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι. Γιατί όχι" απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε και συνέχισε: "Ο Γιοάν θα βρίσκεται στην Ιταλία την επόμενη εβδομάδα και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε προγραμματίσει κάποιο ραντεβού με τη Νάπολι, αλλά όλα είναι πιθανά. Αν τελικά φύγει από την Πρέμιερ Λιγκ, τότε θα αγωνιστεί είτε στην Ιταλία, είτε στην Ισπανία. Μάλιστα, την τελευταία φορά που μιλήσαμε δε σας κρύβω ότι ενθουσιάστηκε με την ιδέα να φορέσει τη φανέλα ενός μεγάλου ιταλικού κλαμπ"

πηγη  www.betcatalog.gr


http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ