Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Preview Ligue 1 Παρι Σεν Ζερμεν - Σεντ Ετιεν: Στένεψαν τα περιθώρια για τον Αντσελότι


Προϊστορία: 10-8-5
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 0-1

ΠΑΡΙ  ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Η Παρί προηγήθηκε εκτός έδρας κόντρα στη Λιλ με τον Παστόρε (48’), αλλά δέχτηκε καθοριστικό πλήγμα με την αποβολή του Σακό (70’), ο οποίος ανέτρεψε εντός περιοχής τον Ρου που μόλις είχε μπει αλλαγή, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν τη νίκη σκοράροντας δύο τέρματα στο τελευταίο 20λεπτο (71’ πεν., 79’). Αυτή ήταν η χειρότερη δυνατή εξέλιξη για την ομάδα του Αντσελότι, η οποία απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από την κορυφή, ενώ είδε τη Λιλ να την λησιάζει απειλητικά στους 2 βαθμούς, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της Λιγκ 1.

Παρόλα αυτά, ο Ιταλός τεχνικός ακόμα ελπίζει στην πρωτιά, παρά την πολύ κακή φόρμα στην οποία βρίσκονται οι «Παριζιάνοι», έχοντας μόλις δύο νίκες στα 7 τελευταία για το πρωτάθλημα. Μαζί με τη Λιλ, έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (64), ενώ έχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση στην άμυνα, μαζί με Λιλ και Ρεν, έχοντας δεχτεί 37 τέρματα. Στα τρία τελευταία φιλοξενείται από Βαλενσιέν και Λοριάν, ενώ στο ενδιάμεσο υποδέχεται τη Ρεν. Καλή η προϊστορία της Παρί με τη Σεντ Ετιέν, από την οποία δεν έχει χάσει στις 6 τελευταίες συναντήσεις τους (4-2-0). Εκτός ο αμυντικός Σεαρά (24 συμμ./1 γκ.) και ο μέσος Σαντόμ (13 συμμ./3 ασίστ).

Εντός: 12-3-2
Γκολ: 37-16
Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΕΝΤ  ΕΤΙΕΝ: Χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τη Ντιζόν, η Σεντ Ετιέν πήρε «επαγγελματική» νίκη εντός έδρας με 1-0 (Ομπαμεγιάνγκ 43’), πετυχαίνοντας παράλληλα το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο. Αήττητη για τέσσερα παιχνίδια, έχει μπει ξανά πολύ δυνατά στη διεκδίκηση της 4ης θέσης, ισοβαθμώντας στους 56 βαθμούς με την 5η Λυόν και απέχοντας μόλις ένα βαθμό από την 4η Ρεν. Μαζί με Λιλ και Παρί, έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (37). Έχει μόλις δύο ήττες εκτός έδρας στις τελευταίες 10 εξόδους της, από Λιλ και Μονπελιέ. Τη Δευτέρα υποδέχεται τη Μαρσέιγ, στην προτελευταία αγωνιστική φιλοξενείται από τη Νανσί, ενώ τελειώνει τις υποχρεώσεις με το εντός με τη Μπορντό. Εκτός οι μέσοι Κιταμπαλά (16 συμμ./2 ασίστ) και Ραβέ (1 συμμ.).

Εκτός: 7-5-5
Γκολ: 20-20
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση stoixima: Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν το σημερινό ματς. Η Παρί έχει έφεση στο σκοράρισμα, αλλά και η Σεντ Ετιέν έχει ικανούς παίχτες να το καταφέρει. Πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, με το G/G να πληρώνει στο 1.73

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ