Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Preview Champions League Ρεάλ Μαδρίτης - ΑΠΟΕΛ: Τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ για φέτος



Preview Champions League Ρεάλ Μαδρίτης - ΑΠΟΕΛ: Τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ  για φέτος
Προϊστορία: 1-0-0
Α’ ΑΓΩΝΑΣ: ΑΠΟΕΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-3


Μπορεί να ταμπουρώθηκε για να μην  επιτρέψει στη Ρεάλ, αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση για τον ΑΠΟΕΛ να αντιμετωπίσει την πολύ ανώτερη του αντίπαλο. Τα κατάφερε μέχρι το 75’, αλλά χρειάστηκαν μόλις 15 λεπτά για να μετατραπεί το ματς σε οδυνηρή ήττα, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν τρία τέρματα (Μπενζεμά 74’, 90, Κακά 82’) ενώ οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε ένα σουτ, ενδεικτικό της συνολικής εικόνας της ομάδας.



ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Άνετο βράδυ για τη Ρεάλ στην έδρα της Οσασούνα, επικρατώντας των γηπεδούχων με 5-1. Τα γκολ σημείωσαν οι Μπενζεμά (7’), Ρονάλντο (37’, 70’) και Ιγκουαΐν (40’, 77’), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει προσωρινά στο 49’ σε 3-1. Δύσκολη η επόμενη τετράδα αγώνων για τη Βασίλισσα και πολύ κρίσιμη για την κατάκτηση του τίτλου, έχοντας να αντιμετωπίσει Βαλένθια (εντός), Ατλέτικο (εκτός) και Μπαρτσελόνα (εκτός). Μόνο με θαύμα η Ρεάλ θα καταφέρει να αποκλεισθεί, με το 3-0 του πρώτου αγώνα να προμηνύει μια εύκολη βραδιά στο Μπερναμπέου. Πιθανότατα θα δοθεί χρόνος σε παίχτες χωρίς πολλά λεπτά συμμετοχής , όπως οι Γκρανέρο και Ραούλ Αλμπιόλ. Επέστρεψε ο εξτρέμ Ντι Μαρία, ενώ λογικά εκτός θα παραμείνει ο αμυντικός μέσος Ντιαρά.


Εντός (Champions League): 4-0-0
Γκολ: 17-3


Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


ΑΠΟΕΛ: Σπουδαίο διπλό πήρε ο ΑΠΟΕΛ στην έδρα της Ομόνοιας το προηγούμενο Σάββατο με 2-1, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση και μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 0-1 με τον Έλντερ Σόουζα να σκοράρει δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του. Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια ισοφάρισε στο 56’, αλλά ο Μαντούκα στο 90’ έγραψε το τελικό σκορ. Μοναδικός στόχος για τον ΑΠΟΕΛ στην τελευταία, όπως όλα δείχνουν, φετινή ευρωπαϊκή συμμετοχή, μία αξιοπρεπή εμφάνιση, με τον Γιοβάνοβιτς να παραδέχεται τη σαφή ανωτερότητα της αντιπάλου του και να δηλώνει ότι μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα η Ρεάλ βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά της διοργάνωσης.


Εκτός (Champions League): 2-3-2
Γκολ: 4-6


Πρόταση: Με τον ΑΠΟΕΛ να έχει 7 στα 7 Χ ημίχρονο στις φετινές του εξόδους από τα προκριματικά του Champions League μέχρι και το ματς με τη Λυόν και με τη Ρεάλ να μην έχει κανένα λόγο να «σκιστεί» από τα πρώτα λεπτά, αφού το 0-3 του πρώτου αγώνα της επιτρέπει να κάνει συντήρηση δυνάμεων, ελπίζουμε στη συνέχιση της παράδοσης για τους Κύπριους και επιλέγουμε Χ ημίχρονο στο 4.00 (William Hill).


http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ