Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

"Ποκερο-γνωσία" Βιβλία, links και forum


Ποκερο-γνωσία
Η μελέτη είναι πάντα απαραίτητη αν θες να προκόψεις στα τραπέζια…
Όπως και για όλα τα πράγματα, έτσι και για το ποκεράκι λίγη εμβάθυνση στο αντικείμενο δεν πρόκειται να σε βλάψει. Θα εκπλαγείς με το πόσα δεν ξέρεις για το «άθλημα», ακόμα κι αν παίζεις χρόνια…






Το καλό με το πόκερ είναι ότι πρόκειται για τόσο δημοφιλές παιχνίδι, που υπάρχουν τόνοι ολόκληροι από διαθέσιμο υλικό μελέτης! Πολυάριθμα βιβλία, περιοδικά και sites είναι ειδικά αφιερωμένα στο πόκερ. Για να μη βαράς ωστόσο στον γάμο του καραγκιόζη, διαβάζοντας ό,τι πέσει μπροστά σου, μάζεψαμε για σένα μερικούς «σταθμούς» στο πόκερ που καλό είναι να τσεκάρεις.
Βιβλία
Theory of Poker - David Sklansky. Αποτελεί τομή για τα πεπραγμένα του πόκερ και κάθε σοβαρός παίκτης πρέπει να το έχει υπόψη του. Δεν είναι βέβαια για αρχάριους, αλλά για σκληροπυρηνικούς τζογαδόρους.
Super System 2 - Doyle Branson (κυκλοφορεί και στα ελληνικά από τις Εκδόσεις ΤΡΙΠΟΔΑΚΗ). Ο ζωντανός θρύλος του πόκερ στην ανανεωμένη έκδοση του κλασικού πλέον πρώτου Super System. Ο Branson έχει μερικές πολύ καλές συμβουλές να σου δώσει, ειδικά όσον αφορά στο No-Limit Texas Hold’em.
Hold’em Excellence - Lou Krieger. Ό,τι θες να μάθεις για το Texas θα το βρεις εδώ! Ειδικά αν είσαι αρχάριος, θα διαβάσεις μια εξαιρετική περιγραφή βήμα-προς-βήμα για τον τρόπο παιξίματος κάθε σταδίου μιας παρτίδας Hold’em.
Tournament Poker for Advanced Players - David Sklansky. Αν παίζεις σε τουρνουά, θα σου φανεί ανεκτίμητο το βοήθημα αυτό του πολύπειρου Sklansky.
Ιστοσελίδες
Card Player - Το site του γνωστού περιοδικού «Card Player», πέρα από νέα και ειδήσεις, σου δίνει και πρόσβαση στις εκδόσεις του σημαντικού αυτού εντύπου για το πόκερ.
Poker1 - To site/blog του δημοφιλούς συγγραφέα πόκερ Mike Caro θα σου ανοίξει τα μάτια. Ένας μεγάλος αριθμός άρθρων και βοηθημάτων για το πόκερ στη διάθεσή σου.
ΤΗΡ - Το Texas Hold’em Poker είναι ένα πλήρες βοήθημα για τον παίκτη πόκερ. Στρατηγικές, άρθρα, τεχνικές, κανόνες, αλλά και χρήσιμα εργαλεία για το πόκερ, όπως ο υπολογιστής πιθανοτήτων, όλα εδώ θα τα βρεις!
Forum
The Poker Forum
RecPoker
PokerRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ