Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Preview Champions League 2012 Ναπολι - Τσέλσι: Χωρίς τον Ματσάρι στον πάγκο οι Ιταλοί


Προϊστορία: Δεν έχουν συναντηθεί ξανά σε ευρωπαϊκά κύπελλα



ΝΑΠΟΛΙ: Πέρασε στη φάση των «16» ως η δεύτερη ομάδα του 1ου γκρουπ ανάμεσα σε «μεγαθήρια» (Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου και Βιγιαρρεάλ). Στο πρωτάθλημα, μετά την κοιλιά που έκανε, βρίσκεται στην έκτη θέση και κυνηγάει από κοντά τις ομάδες που διεκδικούν έξοδο στα κύπελλα Ευρώπης. Προέρχεται από άνετη επικράτηση απέναντι στη Φιορεντίνα εκτός έδρας με 0-3, που την κράτησε αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο κόουτς Ματσάρι, ο οποίος δε θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας λόγω της τιμωρίας του για το σπρώξιμο στον Νίλμαρ της Βιγιαρρεάλ, δήλωσε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της,
αλλά δε θα πρέπει να την υποτιμήσουν, γιατί έχει πολύ ποιοτικούς παίχτες που μπορούν να κάνουν ζημιά ανά πάσα στιγμή. Αμφίβολος για την  αναμέτρηση δίνεται ο αμυντικός Καμπανιάρο (20 συμμ./2 γκ.).


Εντός: 5-5-2
Γκολ: 23-13
Τελευταία 5: 2-2-1



ΤΣΕΛΣΙ: Προκρίθηκε στην επόμενη φάση ως η πρώτη του 5ου γκρουπ, αντιμετωπίζοντας Βαλένθια, Γκενκ και Μπάγερ Λεβερκούζεν. «Υπ’ατμόν» ο προπονητής της Τσέλσι, Βίλας-Μπόας, μετά το πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο των «μπλε», που μετράνε μόλις δύο νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα. Δείχνει πως το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι η τέταρτη θέση (που προς το παρόν μοιράζεται με την Άρσεναλ) και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα αρνητικά για την Τσέλσι συγκαταλέγεται και η αντίδραση του Λάμπαρντ όταν μπήκε αλλαγή στο πρόσφατο εντός έδρας 1-1 για το κύπελλο, απέναντι στη Μπέρμινγχαμ. Για να σώσει το «τομάρι» του ο Πορτογάλος, θα ρίξει στη μάχη τον Τζον Τέρρι, ο οποίος όμως δεν είναι 100% έτοιμος. Στις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι η ομάδα του πρέπει να είναι πολύ πειθαρχημένη για να «κλείσει» το πολύ δυνατό τρίο Χάμσικ-Καβάνι-Λαβέτσι. Μοναδική μεγάλη απουσία για την Τσέλσι ο Άσλεϊ Κόουλ (24 συμμ.)


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός: 5-5-3
Γκολ: 17-12
Τελευταία 5: 1-3-1


Πρόταση: Ίσως επηρεαστεί η Νάπολι από τα όσα συμβαίνουν στην Τσέλσι και αποφασίσει να χτυπήσει το ματς από το πρώτο λεπτό προσπαθώντας να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ, γεγονός που η Τσέλσι μπορεί να εκμεταλλευτεί, αφού παρά το κακό πρόσωπο που δείχνει, δεν έγινε (ακόμα) «έρμαιο» της Νάπολι. Υπάρχουν οι παίχτες και από τις δύο πλευρές να μας δώσουν το over, που πληρώνει στο 2.25 (Bet365).



http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ