Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Preview Bundesliga 1 :Με τον Όττο Ρεχάγκελ στον πάγκο η Χέρτα


Preview Bundesliga 1 :Με τον Όττο Ρεχάγκελ στον πάγκο η Χέρτα
16:30 ΚΟΛΩΝΙΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προϊστορία: 13-21-19
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΚΟΛΩΝΙΑ 1-4


ΚΟΛΩΝΙΑ: Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Κολωνία, αυτή τη φορά εκτός έδρας από τη Νυρεμβέργη με 2-1. Δέχτηκε ένα τέρμα στο 28’, στο 66’ ισοφάρισε προσωρινά με τον Νοβάκοβιτς, αλλά στο 85’ δέχτηκε το τέρμα που έγραψε το τελικό σκορ. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στη Μπουντεσλίγκα, έχοντας δεχτεί 43 γκολ σε 22 αγώνες. Πολύ σημαντική η επιστροφή του αρχηγού και αρχισκόρερ της ομάδας Λούκας Ποντόλσκι. Δε θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Μπρέτσκο (άμυνα – 16 συμμ.) και Πέτσκο (κέντρο - 22 συμμ./1 γκ./5 ασίστ). Τραυματίες είναι ο αμυντικός Τζεμάλ (10 συμμ.) και οι μέσοι Πετσόνι (8 συμμ.) και Τσιχί (10 συμμ./2 γκ.).



Εντός: 4-2-5
Γκολ: 15-15
Τελευταία 5: 1-0-4


ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Αντέδρασε θετικά μετά το 1-3 με τη Μπαρτσελόνα και τέσσερις μέρες αργότερα επικράτησε εντός έδρας με 4-1 επί της αδύναμης Άουγκσμπουργκ. Τα γκολ πέτυχαν οι Κίσλινγκ (25’ και 64’), Κάστρο (60’) και Σούρλε (70’). Στο 50΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προς στιγμήν σε 1-1. Βρίσκεται στην έκτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη αλλά πλέον συγκατοικεί με το Αννόβερο στους 34 βαθμούς. Ο βασικός μέχρι πέρυσι τερματοφύλακας της ομάδας, Άντλερ, που έχει μείνει εκτός αγώνων λόγω του τραυματισμού του στην αρχή της χρονιάς, φέρεται να έχει υπογράψει με το Αμβούργο, αφού η Λεβερκούζεν θέλει να επενδύσει πάνω στον 19χρονο Λένο. Συνεχίζουν να μη βρίσκονται στη διάθεση του Ντουτ οι μέσοι Μπάλλακ (14 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και Σαμ (18 συμμ./4 γκ./2 ασίστ).


Εκτός: 4-4-3
Γκολ: 14-13
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Η επιστροφή Ποντόλσκι αποτελεί βαρόμετρο στην απόδοση της Κολωνίας. Ελπίζουμε να τη δούμε πολύ καλύτερη απέναντι στη Λεβερκούζεν, η οποία ψάχνει τους βαθμούς που θα της εξασφαλίσουν την έξοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα για ακόμη μια χρονιά. Πολλά γκολ μπαίνουν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις παραδοσιακά, το ίδιο περιμένουμε να δούμε και σήμερα.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr
 

16:30 ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΕΡΤΑ

Προϊστορία: 0-2-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΧΕΡΤΑ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 2-2


ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Βαριά ήττα με 4-1 εκτός έδρας από τη Λεβερκούζεν, γνώρισε η Άουγκσμπουργκ την προηγούμενη εβδομάδα. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 50’ ο Για-Σεόλ Κου. Βρίσκεται σταθερά εδώ και καιρό στη ζώνη του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας με τις άλλες δύο ομάδες που κινδυνεύουν άμεσα στους 18 βαθμούς. Έκτος συνεχόμενος αγώνας χωρίς νίκη για τους Βαυαρούς, ενώ έχει μόλις μία στους τελευταίους δέκα. Δε δείχνουν τον χαρακτήρα και το αγωνιστικό πρόσωπο που θα τους έδινε σαφείς ελπίδες να παραμείνουν στην κατηγορία. Θα απουσιάσουν ο αμυντικός ντε Γιόνγκ (12 συμμ./1 γκ.), ο μέσος Μπα (1 συμμ.) και ο επιθετικός Ράφαελ (2 συμμ.).


Εντός: 2-5-3
Γκολ: 10-13
Τελευταία 5: 0-3-2


ΧΕΡΤΑ: Άλλη μία εντός έδρας ήττα γνώρισε η Χέρτα, αυτή τη φορά από την Ντόρτμουντ με 0-1, σε ένα ματς που θα μπορούσε να είχε δεχτεί πολλά περισσότερα τέρματα. Μετά και από αυτή την ήττα η Χέρτα σημείωσε πέντε συνεχόμενες ήττες, ενώ δεν έχει νικήσει από τις 29 Οκτωβρίου, μετρώντας από τότε 11 αγώνες χωρίς νίκη. Η μεγάλη είδηση για τον ομάδα του Βερολίνου είναι η πρόσληψη του Όττο Ρεχάγκελ ως τεχνικού της ομάδας, μετά την απομάκρυνση του Μίκαελ Σκίμπε που μέσα σε 1,5 μήνα στο τιμόνι τω Βερολινέζων είχε πέντε ήττες σε πέντε αγώνες. Τιμωρημένος παραμένει ο μέσος Οτλ (21 συμμ.). Απόντες λόγω τραυματισμού οι αμυντικοί Λελ (18 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και Φρανς (7 συμμ.).


Εκτός: 2-5-4
Γκολ: 13-23
Τελευταία 5: 0-0-5


Πρόταση: Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με έναν τόσο έμπειρο προπονητή σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα. Η τραγική όμως εικόνα που έχει δείξει μέχρι στιγμής μας κάνει να το σκεφτόμαστε για το αν θα τη στηρίξουμε, πριν δούμε τι μπορεί να καταφέρει με το υλικό που έχει η Χέρτα. Πιο λογικό δείχνει το under, με το σκεπτικό ότι ο Όττο θα είναι πιο διστακτικός στον πρώτο του αγώνα και δε θα θελήσει να εκτεθεί από το πρώτο ματς.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19:30 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ


Προϊστορία: 28-15-14
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 1-1


ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Επανήλθε ο Πιζάρο και επέστρεψε και η Βέρντερ στις νίκες, με το 1-3 στην έδρα του Αμβούργου, και ας μην σκόραρε ο Περουβιανός. Τα γκολ πέτυχαν οι Μαρίν (9’), Τρίμπουλ (45’) και Αρναούτοβιτς (86’). Βρίσκεται μόνη στην 5η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας συγκεντρώσει 36 βαθμούς, ενώ απέχει 8 βαθμούς από τις θέσεις του Champions League. Είναι εδώ και πέντε αγωνιστικές αήττητη, με μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες. Ο Σάαφ δε θα έχει στη διάθεση του για τον αγώνα με τη Νυρεμβέργη τους αμυντικούς Πρέντλ (12 συμμ./1 γκ.) και Νάλντο (12 συμμ./1 γκ.), τους μέσους Χαντ (15 συμμ./3 γκ./2 ασίστ) και Γουέσλι (6 συμμ./1 γκ.) και τον επιθετικό Τι (2 συμμ.).


Εντός: 7-2-1
Γκολ: 22-11
Τελευταία 5: 1-4-0


ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι παίχτες του Χέκινγκ, με 2-1 εντός έδρας επί της Κολωνίας, βοηθώντας τους να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την τελευταία τριάδα του πρωταθλήματος. Τα γκολ σημείωσαν οι Εσβάιν (28’) και Πέκχαρτ (85’). Δύο μόλις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια δεν είναι άσχημη συγκομιδή βαθμών για την κακή αγωνιστικά Νυρεμβέργη, η οποία βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, και προς το παρόν δε δείχνει να κινδυνεύει. Δε θα αγωνιστούν ο τερματοφύλακας Στέφαν (8 συμμ.), ο αμυντικός Νίλσον (1 συμμ.) και ο μέσος Φραντς (9 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 3-1-7
Γκολ: 7-17
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Πολύ καλή παράδοση για τη Βέρντερ εντός έδρας με τη Νυρεμβέργη (19-5-4), που σε συνδυασμό με την καλύτερη ομάδα που διαθέτει, θα της δώσουν το τρίποντο, μετά από δύο εντός έδρας αγώνες χωρίς νίκη.

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ