Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Σε απεργία πείνας η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη

Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!
Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!


Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη "Embedding disabled by request").

Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.

Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet.


ntaksi.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Η κα Μαραγαρίτη επειδή δεν έχει γνώση του διαδικτίου μου ζήτησε να αναγράψω για λογαριασμό της τα κάτωθι:

    KATEBHKE OXI MΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΤΟ BBC KAI TH ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΈΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ:

    "KAI ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΦΟΒΙΣΜΈΝΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΕΡΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ... ΣΩΘΟΥΝ!

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, Ο ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟΣ!! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΑΝΙΔΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΠΕΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΤΙ:

    "TO EΘΝΟΣ ΝΑ ΛΥΠΑΣΤΕ ΑΝ ΦΟΡΕΙ ΕΝΔΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΥΦΑΙΝΕ".

    ΨΩΜΙ ΑΝ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΔΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΚΡΑΣΙ ΑΝ ΠΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΗΤΗΡΙ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΛΥΠΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΨΩΝΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ.

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΙΛΙΩΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕΣ'ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ.

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΑΝ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΛΥΠΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΕΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟ, ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΛΥΠΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΟΦΟΥΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΒΑΜΕΝΟΥΣ"

    ΧΑΛΙΛ ΝΤΙΜΠΡΑΝ

    Το έγραψε το 1923 και μοιάζει με προφητεία ης Ελλάδας... του σήμερα.

    Ας είναι τιμωρός όλων ατων που αδίκησαν ο Θεός.


    Ένας συνάδελφος της όπως μου το υπαγόρευσε η Κα Μαργαρίτη (π Εφέτης Ιωαννίνων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ