Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Ξύλο, Μολότοφ Και Χημικά Στη Συγκέντρωση Στο Σύνταγμα – Τα ΜΑΤ Έβαλαν Κάτω Πολίτη Και Τον Χτυπούσαν! (Φωτογραφίες Και Βίντεο)

sidagma 200x132 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
- Μισή ώρα τραυματίας διαδηλωτής έμεινε στο έδαφος περιμένοντας ασθενοφόρο
– “Τον κλωτσούσαν στο κεφάλι άνδρες των ΜΑΤ” καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες
– Στον Ερυθρό Σταυρό έχουν μεταφερθεί ο δυο τραυματίες
– Τουλάχιστον 10.000 κόσμος πήγε στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ
– Μέλη του ΠΑΜΕ έκαναν κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας στην Πειραιώς
– Χωρίς ΜΜΜ η Αθήνα λόγω της 48ωρης απεργίας – Διαβάστε ποιοι απεργούνTimeline
ΩΡΑ 15:10 Άνοιξαν όλοι οι δρόμοι στο Κέντρο της Αθήνας μετά από νέα επέμβαση των ΜΑΤ. Και πάλι έγινε χρήση χημικών.
ΩΡΑ 15:01 Νέα ένταση στην Αμαλίας. Τα ΜΑΤ απώθησαν διαδηλωτές με χημικά για να ανοίξει ο δρόμος.
AMALIAS15 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
AMALIAS151 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
ΩΡΑ 14:55 Ηρεμία στο κέντρο μετά στα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και κουκουλοφόρους
ΩΡΑ 14:42 Δυο οι τραυματίες από τα επεισόδια στο κέντρο μετά τη συγκέντρωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ – Έχουν μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό σύμφωνα με το ΕΚΑΒ
ΩΡΑ 14:41 Πέντε οι προσαγωγές μέχρι στιγμής
ΩΡΑ 14:36 Οι κουκουλοφόροι κατευθύνονται στα Εξάρχεια. Περνώντας από τη συμβολή Μπενάκη και Φειδίου, ρίχνουν κάδους
benaki Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
ΩΡΑ 14:30 Συγκλονιστικές οι φωτογραφίες των πρακτορείων από τα επεισόδια στο Σύνταγμα!
 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS

 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ REUTERS

 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS

episod euro Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΩΡΑ 14:25: Βίντεο ντοκουμέντο: Κουκουλοφόροι πετούν πέτρες στα ΜΑΤ – Με χημικά απαντούν οι αστυνομικοί

ΩΡΑ 14:10 Συμπλοκές στην οδό Πανεπιστημίου, λίγο πριν από τα Προπύλαια

panepistimiou1 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
propylaia Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)

propylaia1 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
ΩΡΑ 14:05 Τουλάχιστον μια προσαγωγή μέχρι στιγμής
amerikis Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)

amerikis2 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
ΩΡΑ 13:55 Κυνηγητό ΜΑΤ-κουκουλοφόρων σε Σταδίου, Βουκουρεστίου και Αμερικής
amerikis1 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
ΩΡΑ 13:50 Τα ΜΑΤ “καθάρισαν” την πλατεία Συντάγματος – Αποχώρησε ο κύριος όγκος των διαδηλωτών
mat Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
mat1 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
mat2 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
traumatias Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
ΩΡΑ 13:30 Μολότοφ και χρήση χημικών στην πλατεία Συντάγματος
syntagma9 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
ΩΡΑ 13:35 Επίθεση από αγνώστους στις δυνάμεις των ΜΑΤ στο υπουργείο Οικονομικών – Τους πέταξαν μολότoφ, έγινε περιορισμένη χρήση χημικών
ΩΡΑ 13:24 Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε δυνάμεις των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Όθωνος και Φιλελλήνων, μπροστά από τα ΚΕΠ Συντάγματος
syntagma8 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
syntagma7 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
ΩΡΑ 12:55 Οι δυνάμεις των ΜΑΤ που έχουν παραταχθεί μπροστά στον Άγνωστο ενισχύθηκαν, αλλά γενικά το κλίμα στο Σύνταγμα είναι ήρεμο
ΩΡΑ 12:50 Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ, έληξε και η συμβολική κατάληψη του υπουργείου Εργασίας
ΩΡΑ 12:20 Τεράστιο πανό του ΠΑΜΕ στην πρόσοψη του υπουργείου Εργασίας – Κλειστή η Πειραιώς (Διαβάστε περισσότερα εδώ)
ΩΡΑ 12:10 Με μαύρες σημαίες στα χέρια, υπάλληλοι στο υπουργείου Οικονομικών κάνουν κατάληψη στο κτίριο
ypoik Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
ΩΡΑ 12:05 Στην Αμαλίας χιλιάδες διαδηλωτές, τα ΜΑΤ παρατάχθηκαν μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

ΩΡΑ 12:05 Ξεκίνησε η πορεία του ΠΑΜΕ από την Ομόνοια προς το υπουργείο Εργασίας
ΩΡΑ 12:00 Περισσότεροι από 2.500 διαδηλωτές στο Σύνταγμα στην πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ
ΩΡΑ 11:15 Μέλη του ΠΑΜΕ κάνουν κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας
syntagma5 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
syntagma4 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
syntagma3 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
syntagma2 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας παραλύουν για άλλη μια φορά εξαιτίας της 48ωρης απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά των νέων μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση, κατ’ απαίτηση των δανειστών.
pame Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
ΩΡΑ 09:45 Ομόνοια
pame1 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
pame2 Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)

Για άλλη μια φορά οι συγκεντρώσεις γίνονται σε διαφορετικά σημεία. Στην Ομόνοια συγκεντρώθηκε το ΠΑΜΕ. Εκεί, εκτός από τις 10.000 κόσμου βρίσκεται, όπως συνηθίζει, και η Αλέκα Παπαρήγα. Μέλη του ΠΑΜΕ έφτασαν μέχρι το υπουργείο Εργασίας στην Πειραιώς, όπου κάνουν κατάληψη.
pame aleka Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
syntagma Ξύλο, μολότοφ και χημικά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  Τα ΜΑΤ έβαλαν κάτω πολίτη και τον χτυπούσαν! (Φωτογραφίες και βίντεο)
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα Από νωρίς, το κέντρο της Αθήνας θυμίζει φρούριο. Δρόμοι έκλεισαν, κλούβες “στήθηκαν” στους δρόμους…
Tα συνδικάτα καλούν τους εργαζόμενους σε νέο συλλαλητήριο την Κυριακή το απόγευμα οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει στη Βουλή η διαδικασία για την ψήφιση του νέο Μνημονίου.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ