Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Μετράς μέρες μέχρι τις 4/9; Διάλειμμα. Οι RHCP παίζουν live στην οθόνη σου την Τρίτη 7/2!


Το Dailymotion εξασφάλισε τα δικαιώματα της συναυλίας των Peppers στο Παρίσι!!







Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, απομένουν ακριβώς 210 ημέρες για την ιστορική πρώτη των RHCP στην Ελλάδα. Ακόμα και για τους fans που προτιμούν να βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο (άλλωστε, πώς να το δεις αλλιώς όταν μια από τις πιο επίμονες ευχές -να έρθουν πια οι Peppers- γίνεται πραγματικότητα;), οι μέρες μοιάζουν βασανιστικά πολλές.
Γι' αυτό, κάποιο κρυμμένο τζίνι (πες το και Dailymotion) ενεργοποίησε μια bonus ευχή και σου δίνει το "δικαίωμα της προθέρμανσης". Εν ολίγοις, οι Red Hot Chili Peppers, όπως ακριβώς θα τους δεις τον Σεπτέμβριο στο Ο.Α.Κ.Α., έρχονται στο pc σου live την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 22:00 ώρα Ελλάδος κατευθείαν εκ Παρισίων.
 
Ο (δεδομένος) ενθουσιασμός μιας τέτοιας είδησης πηγαίνει πακέτο με τη (δεδομένη) απορία για το τι ψάρια πιάνει σε ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ live ο άνθρωπος που πήρε τη θέση του John Frusciante από το 2009 και μετά. Στέκεται στο ύψος των περιστάσεων ο 32άρης Josh Klinghoffer; Πασχίζει να χωρέσει ή επιπλέει στα παπούτσια του Frusciante;
Δεν είναι λίγοι οι σεσημασμένοι Pepperικοί που εμμένουν (και το εννοούν) ότι "όσο έχουμε τον Flea, μπορείς να μας πάρεις μέχρι και τον Kiedis από το σχήμα", αλλά είναι πολύ περισσότεροι οι "στεναχωρημένοι" με την απουσία του Frusciante. Νομίζω ότι η εισαγωγή του "Give it away" θα αποκαλύψει την αλήθεια.
 
Κατά τ' άλλα, όσο ενισχυτική των μύθων κι αν είναι η "κακή και επικίνδυνη" ζωή των ηρώων τους, είναι μάλλον ευτυχής συγκυρία το γεγονός ότι θα δούμε live τους Peppers υγιέστατους ή τέλος πάντων healthy-oriented on stage. Δεν είναι και λίγο αυτό. Για την ποιότητα του live και την απόδοση του Kiedis, η διαφορά μεταξύ του sober state και του άλλου είναι τόσο καθοριστική όσο και το περιεχόμενο της ένεσης που τρυπάει συστηματικά τη φλέβα του, 10 χρόνια πριν και σήμερα. Από τα πιο επικίνδυνα κοκτέιλ ναρκωτικών του κάποτε στο όζον του σήμερα.
Στις 22:00 το βράδυ της Τρίτης, οι απαντήσεις θα αρχίσουν να δίνονται τραγούδι με το τραγούδι. Ψύχραιμα (όσο αυτό μπορεί να ισχύσει για ένα live των RHCP) υπό την έννοια ότι πιθανότατα θα είσαι στο σπίτι σου, άρα οι αντιδράσεις και οι κινήσεις σου θα είναι μοιραία περιορισμένες.
Από την άλλη, βέβαια, ένα live των Peppers (ακόμη κι αν δεν γίνεται σε στάδιο μεγέθους Ο.Α.Κ.Α. εν προκειμένω) είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να μετατρέψεις τις 200+ μέρες που απομένουν πριν την Αθήνα σε πενταπλάσιο βουνό απ' ό,τι ήδη φαίνονται. Θα μου πεις, ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του. ΟΚ, αν μπορείς μην κλικάρεις το link του live το βράδυ της Τρίτης. Μπορείς;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ