Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Preview Europa League 2011 : Λάτσιο - Σπόρτινγκ Λισ.


Preview Europa League 2011 : Λάτσιο - Σπόρτινγκ Λισ.
Για την τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου του Europa League η Λάτσιο υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λις. σε ένα ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον  με την γηπεδούχο να θέλει μόνο την νίκη.



Η Λάτσιο για να προκριθεί ως δεύτερη στον όμιλο χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Βασλούϊ αφού υστερεί στην ισοβαθμία.

Η Λάτσιο κάνει καλή χρονιά στην Serie A σε αντίθεση με το Europa League που δυσκολεύεται να περάσει στην επόμενη φάση.


Στην Serie A, βρίσκεται στην 4η θέση με 28 βαθμούς και 2 βαθμούς πίσω από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ουντινέζε. Προέρχεται από 2 νίκες με Νοβαρα και Λέτσε εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική.

Στο όμιλο η Λάτσιο έχει 6 βαθμούς με μία νίκη, 3 ισοπαλίες και μία ήττα με γκολ 5 υπέρ και 5 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να κερδίσει την Βασλουϊ μένοντας στην λευκή ισοπαλία και μην μπορώντας να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση.

Οι παίκτες του Εντι Ρεϊα ακόμα και να κερδίσουν σήμερα δεν θα μπορούν να πανηγυρίσουν αφού πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα του Ζυρίχη - Βασλουϊ

Από την Λάτσιο εκτός παραμένουν οι Ντίας, Μάουρι, Ματουζάλεμ και Μπρόκι ενώ μετά τον τραυματισμό του τερματοφύλακα Μαρκέτι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλμπάνο Μπισάρι.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι αδιάφορη βαθμολογικά διότι είναι και μαθηματικά πρώτη στον όμιλο με 12 βαθμούς με 4 νίκες και μία ήττα μέχρι τώρα.


Η ομάδα της Σπόρτινγκ μετά από χρόνια έχει επανέλθει σε υψηλά στάνταρ αφού μετά από την πρώτη θέση στο όμιλο έχει μπει σφήνα στην Πόρτο και την Μπενφίκα στην Πορτογαλία. 

Στην Λίγκα της Πορτογαλίας βρίσκεται στην 3η θέση, 4 βαθμούς πίσω από την Πόρτο και την Μπενφίκα, στα 7 τελευταία ματς έχει μόνο μία ήττα και 6 νίκες πραγματοποιώντας σε πολλά παιχνίδια πολύ καλές εμφανίσεις.


Ο κόουτς Ντιμινγκός ενδέχεται να κάνει κάποιες αλλαγές ώστε να ξεκουράσει βασικούς παίκτες ενόψει του παιχνιδιού με την Ακαντέμικα.


Εκτός από την Σπορτινγκ είναι ο αμυντικός Ροντριγκες, ο μέσος Ριναουδο και οι επιθετικοί Γεφρεν, Ιζμαϊλοφ και Φερναντες.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Πιθανές ενδεκάδες


Λάτσιο (4-3-1-2): Μπισαρι - Κονκο, Βιανα, Ντιακιτε, Ραντού - Γκονζαλεζ, Λεντέσμα, Λουλιτς - Ερνανες - Κλόζε, Σισέ.

Σπόρτινγκ Λις. (4-3-3): Πατρισιο - Περεϊρα, Ονιέγου, Πολγκα, Ινσουα - Σάντος, Καρικο, Ελίας - Περειρινια, Μποζινοφ, Αριας.


http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ