Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Preview Europa League 2011 11ος όμιλος: Τβέντε - Φούλαμ


Preview Europa League 2011 11ος όμιλος: Τβέντε - Φούλαμ
Για τον 11ο όμιλο η Τβέντε υποδέχεται την Φούλαμ με τις δύο ομάδες να είναι οι δύο που θα πάρουν τις θέσεις πρόκρισης στον όμιλο.


Η Ολλανδική Τβέντε βρίσκεται στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς σε 4 παιχνίδια με 3 νίκες και μία ισοπαλία μέχρι τώρα με 12 γκολ υπέρ και 5 κατά.


Η Τβέντε χρειάζεται μόλις ένα βαθμό ώστε να πάρει και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου, με την βοήθεια της έδρας είναι πολύ κοντά για να τα καταφέρει.



Στον όμιλο σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ για αυτό το λόγο και στα 4 ματς έχει goal-goal.

Η Τβέντε είναι αήττητη στα τελευταία 15 παιχνίδια, αν και έχει τρεις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, και τώρα ελπίζει να επιστρέψει στις νίκες.

Ο κόουτς Κο Αντριάνσε ξεκούρασε κάποιους βασικούς παίκτες του στο ματς με την Φίτεσε, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μαρκ Γιάνκο και ο Εμίρ Μπαϊράμι μπορούν να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Ρομπέρτο Ροζάλες είναι τιμωρημένος.

Η Φούλαμ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς σε 4 ματς, 4 βαθμούς πάνω από την Τρίτη Οντένσε  και δύσκολα θα χάσει την δεύτερη θέση αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Οντένσε.


Στην Premier League την τελευταία αγωνιστική κατάφερε και πήρε την ισοπαλία με 1-1 εκτός έδρας από την δυνατή Αρσενάλ.


Η Φούλαμ με νίκη πιάνει την πρώτη θέση, με ισοπαλία εξασφαλίζει την δεύτερη θέση ενώ σε περίπτωση ήττας δεν χάνεται αλλά θα χρειαστεί αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική.

Ο Μάρτιν Γιολ ενδέχεται να κάνει κάποιες αλλαγές ώστε να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες αλλά η ομάδα που θα παρατάξει θα είναι δυνατή.

Ο Στέφεν Κέλλι μπορεί να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα αλλά ο Νταμιεν Νταφ, Σιμον Νταβιες, Ορλάντο Σα και Στιβεν Σιντγουέλ θα μείνουν εκτός.


www.betcatalog.gr - Τα πάντα για το Πάμε στοίχημα




Πιθανές ενδεκάδες


Τβέντε (4-3-3): Μιχαιλοφ - Κορνελιζε, Νταγκλάς, Γουισγκερχοφ, Τιενταλι - Μπράμα, Φερ, Μπαϊράμι – Ντε Γιονγκ, Γιάνκο, Τζον.


Φούλαμ (4-4-2): Σβάρτσερ - Κέλι, Χουγκες, Σεντέρος, Μπριγκς - Κασαμι, Γκεκοφ, Ετουχου, Ρουιζ - Τζόνσον, Ντεμπέλε.

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ