Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γίνονται... πορνοστάρ για να πληρώσουν τα χρέη!



Αυξάνονται οι «αιτήσεις» στις εταιρίες παραγωγής ροζ ταινιών από Έλληνες και Ελληνίδες που έχουν μείνει χωρίς δουλειά!


Τα συρτάρια των ελληνικών εταιριών παραγωγής πορνό έχουν γεμίσει με βιογραφικά ανδρών και γυναικών που διεκδικούν ένα… 


ρολάκι, στην ανάγκη τους να καλύψουν χρέη και έξοδα που τους πνίγουν. Όπως αποκαλύπτουν οι ιδιοκτήτες τέτοιου τύπου εταιριών τον τελευταίο χρόνο έχουν δεχτεί 2.500 αιτήσεις από φιλόδοξους και κυρίως απελπισμένους πορνοστάρ, που θέλουν άμεσα να εργαστούν, γιατί δεν «βγαίνουν».

Ακόμα και φοιτήτριες, που έχουν δει το χαρτζιλίκι τους να μειώνεται στέλνουν βιογραφικό, σύμφωνα με τον Τύπο της Κυριακής, ενώ από την λίστα δεν λείπουν και… παντρεμένες!


«Μια δοκιμή θα σας πείσει ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη θέση. Από τη φωτογραφία που σας στέλνω μπορείτε να δείτε κάποια προσόντα μου. Ένας επιπλέον λόγος για να με διαλέξετε είναι ότι θα βοηθήσετε έναν άνδρα που έμεινε άνεργος στα 35», γράφει σε email που έλαβε γνωστή εταιρία πορνό. 


Η συντριπτική πλειοψηφία των αιτούντων είναι Έλληνες και όχι αλλοδαποί, ενώ οι μισθοί στα… καλά «μαγαζιά» ξεκινούν από 1.000 και φτάνουν τα 3.000 και τα 4.000 χιλιάρικα σε πολλές περιπτώσεις. Πάντως, υπάρχουν και εταιρίες που είναι τελείως αφερέγγυες, οι οποίες ανοίγουν για κανένα μήνα και μετά βάζουν «λουκέτο». Σε αυτά τα γραφεία η αμοιβή αγγίζει τα 200 ευρώ το γύρισμα. 


Πώς γίνεται η επιλογή



Οι ενδιαφερόμενοι/ες περνούν από… συνέντευξη, στην οποία μιλούν για την πρότερη ερωτική τους ζωή, ενώ στην συνέχεια προβάλλουν για αρκετή ώρα τα ανατομικά τους προσόντα. Όσοι ή όσες ζητούν να παίξουν πλάτη απορρίπτονται. Στην συνέχεια υποβάλλονται σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι είναι υγιείς.






Χαμηλή ζήτηση και στην Φυλής


Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι εργαζόμενες στην οδό Φυλής. Τα κόκκινα φανάρια είναι έτοιμα να σβήσουν, αφού οι ουρές που σχηματιζόντουσαν κάποτε αποτελούν παρελθόν. 
Οι τιμές έχουν πέσει και η επίσκεψη έχει διαμορφωθεί στα 10 ευρώ, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των κοριτσιών. 


Αρκετές μάλιστα αλλοδαπές που εκδίδονταν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, επιστρέφουν στις χώρες τους, καθώς δεν βγάζουν ούτε τα ως προς το ζην πλέον. Δυστυχώς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η κρίση μας ετοιμάζει ακόμα πολλά και ίσως να δούμε και χειρότερα.



tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ