Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Απεργία στο ΜΕΤΡΟ; Δεν νομίζω!

Κανονικά θα λειτουργήσει τελικά το Μετρό την Πέμπτη και την Παρασκευή, ύστερα από την συμφωνία στη συνάντηση εκπροσώπων των εργαζομένων με την διοίκηση της επιχείρησης...
Οι εργαζόμενοι είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία, αντιδρώντας στην επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος των εργαζομένων Αντώνης Σταματόπουλος και ένας συνάδελφός του την Τρίτη από συναδέλφους τους του ΗΣΑΠ.

Στο μεταξύ, κλειστό θα είναι από την Παρασκευή έως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το τμήμα Ομόνοια-Ταύρος του ΗΣΑΠ, λόγω των εργασιών στην γραμμή του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου.
Η εξυπηρέτηση των επιβατών θα γίνεται με το ίδιο εισιτήριο από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές, καθώς και από ειδική λεωφορειακή γραμμή EXPRESS που θα λειτουργεί τις συγκεκριμένες ημέρες.

Αυτή θα είναι η τελευταία αναστάτωση των επιβατών, αφού από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού θα διεξάγονται κανονικά σε όλο το μήκος της γραμμής. Υπενθυμίζεται ότι τα έργα στον ΗΣΑΠ για την ανακαίνιση των γραμμών κράτησαν τρία χρόνια.

sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ