Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Preview Serie A Ιταλίας : Λάτσιο - Γιουβέντους


Preview Serie A Ιταλίας : Λάτσιο - Γιουβέντους
Στο Ολιμπικο η Λάτσιο υποδέχεται την Γιουβέντους με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 22 βαθμούς στην κορυφή της Serie A, οπότε αναμένουμε χωρίς αμφιβολία ένα αξιόλογο παιχνίδι.

Η Λάτσιο το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση της ομάδας αποκτώντας του Κλοζε, Σισε, Μάρκετι και Λουλιτς και δεν είναι έκπληξη η μέχρι τώρα πορεία της βρισκόμενη στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.



Στην αρχή της σεζόν αντιμετώπισε κάποια προβλήματα αλλά από τις αρχές Οκτωβρίου βελτιώθηκε σημαντικά και τρέχει ένα σημαντικό σερί 9 αήττητων αγώνων που της έδωσε της ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του πρωταθλήματος.


Εντός έδρας δεν τα πηγαίνει τόσο καλά όσο εκτός έδρας, στο γήπεδο της έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας δεχτεί μόλις 4 γκολ σε αυτά τα ματς.


Προέρχεται από την εκτός έδρας λευκή ισοπαλία στην δύσκολη έδρα της Νάπολι, ενώ στα 6 πρόσφατα έχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες με μόλις 2 γκολ παθητικό.


Το σημερινό παιχνίδι δεν είναι εύκολο και περιμένουμε να συναντήσει αρκετές δυσκολίες απέναντι στην δυνατή Γιουβέντους.

Ο Μίροσλαβ Κλόζε και Γκιουσεπε Βιανα μπορούν να επιστρέψουν στην αρχική σύνθεση, δύσκολα όμως θα προλάβει ο Αντρε Ντίας.

Η Γιουβέντους σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που ήταν μακριά από τις πρώτες θέσεις, φέτος έχει επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών και στις πρώτες θέσεις.

Ο προπονητής Αντόνιο Κόντε έχει δημιουργήσει μία πολύ δυνατή ομάδα όπου είναι η μόνη αήττητη ομάδα στην Serie A με 6 νίκες και 4 ισοπαλίες με γκολ 18 υπέρ και 7 κατά γκολ.
Η Γιουβέντους έχει ένα παιχνίδι λιγότερο το αναβληθέν με την Νάπολι.

Η πρωτοπόρος προέρχεται από 3 νίκες με Φιορεντίνα, Ίντερ και Παλέρμο με καλές εμφανίσεις, ωστόσο στο Ολιμπικο δεν θα έχει εύκολο έργο διότι η Λάτσιο είναι καλή και δυνατή ομάδα.


Ο Αντονιο Κόντε δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας πλήρης αποστολή και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.








www.betcatalog.gr - Προγνωστικά για το πάμε στοίχημα


Πιθανές ενδεκάδες

Λατσιο (4-3-1-2): Μαρκέτι - Κονκο, Ντιακιτε, Βιανα, Ραντού - Μπρόκι, Λεντέσμα, Λουλιτς - Ερνανες - Κλόζε, Σισέ.

Γιουβέντους (4-3-3): Μπουφόν - Λιχτσταινερ, Μπαρζαγκλι, Μπονουτσι, Κιελίνι - Βινταλ, Πίρλο, Μαρκίσιο - Πέπε, Ματρι, Βούτσινιτς.


http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ