Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Preview Serie A Ιταλίας : Ουντινέζε - Ρόμα


Preview Serie A Ιταλίας : Ουντινέζε - Ρόμα
Για την Serie A η Ουντινέζε υποδέχεται την Ρόμα, σε ένα κομβικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες με την Ουντινέζε να ελπίζει να επιστρέψει στις νίκες μετά την απογοητευτική ήττα στην Πάρμα, ενώ η Ρόμα θέλει να συνεχίσει τις νίκες μετά τις back to back νίκες επί των Νοβάρα και Λέτσε.


Η Ουντινέζε έχασε σημαντικούς παίκτες σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν αλλά αυτό φαίνεται να μην της δημιουργεί προβλήματα με τον προπονητή Γκουιντολίν να ξαναχτίζει την ομάδα και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος από την αρχή της σεζόν.



Η Ουντινέζε προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με την Πάρμα με 2-0 όπου η απόδοση της ήταν κάτω του μετρίου, έτσι σήμερα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να παραμείνει κοντά στην κορυφή.


Εντός έδρας είναι εκπληκτική έχοντας 5 στις 5 νίκες όπου έχει πετύχει 10 γκολ και δεχτεί μόλις ένα τέρμα, ενώ συνολικά έχει παθητικό 6 γκολ σε 11 παιχνίδια.


Το παιχνίδι με την Ρόμα δεν είναι εύκολο και πρέπει να πιάσει την γνωστή της εντός έδρας απόδοση ώστε να πάρει την νίκη.

Εκτός από την Ουντινέζε είναι μόνο ο Πάουλο Μπαρέτο που απουσιάζει καιρό, έτσι ο Φραντσεσκο Γκουιντολιν μπορεί να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.

Παρά τις σημαντικές επενδύσεις που έκανε η Ρόμα για την φετινή σεζόν, η απόδοση και οι επιτυχίες της δεν ήταν οι αναμενόμενες και ο Λουϊς Ενρίκε δέχεται πολλή κριτική.


Η Ρόμα προέρχεται από 2 νίκες με Νοβάρα και Λέτσε που την βοήθησαν να ανέβει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο προηγούμενο ματς με την Λέτσε είχε πολύ καλή απόδοση και το σκορ 2-1 την αδικεί. Σήμερα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πάρει την νίκη που θα φτιάξει την ψυχολογία.


Εκτός έδρας σε 5 παιχνίδια έχει 2 νίκες, 2 ήττες και μία ισοπαλία και στην δύσκολη έδρα της Ουντινέζε πρέπει να προσπαθήσει ιδιαίτερα ώστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.


Ο Φραντσέσκο Τότι μπορεί επιστρέψει στο αρχικό σχήμα , μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο Νταβιντ Πιζαρο είναι αμφίβολος. Εκτός και μη διαθέσιμοι είναι ο Φαμπιο Μπορινι και Νίκολας Μπουρδίσο που θα χάσει όλοι την σεζόν.




www.betcatalog.gr - Προγνωστικά για το πάμε στοίχημα




Πιθανές ενδεκάδες


Ουντινέζε (3-5-2): Χαντανοβιτς - Μπενατια, Ντανίλο, Ντομιτζί - Μπάστα, Ισλα, Πιντζι, Ασαμοα, Αρμερο – Ντι Ναταλέ, Φλόρο Φλόρες.

Ρομα (4-3-1-2): Στεκελενμπουργκ - Ροσι, Κζαερ, Χαινζε, Ταντεϊ – Ντε Ροσι, Γκαγκο, Πζανιτς - Τοτι - Οσβαλντο, Λαμελα.


http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ