Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Γιάννης Μπερής: Το ελληνικό αστέρι του πόκερ


Ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια του πόκερ στην Ελλάδα, κατάφερε να αποδείξει την αξία του στα τραπέζια ενός από τα πιο σπουδαία τουρνουά, του European Poker Tour στο Λονδίνο. O Μπερής τερμάτισε στην 16η θέση του τουρνουά, προκαλώντας σε όλους τους έλληνες φίλους του πόκερ αισθήματα περηφάνιας και ελπίδας για το μέλλον.

Ο ίδιος δεν θέλει να χαρακτηριστεί ως επαγγελματίας του πόκερ, ξεκαθαρίζοντας ότι το πόκερ δεν πρόκειται να γίνει, ούτε είναι το επάγγελμά του.

Το ταλέντο του είναι φανερό, αφού παραδέχεται πως δεν ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη στρατηγική, ούτε κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει πως δεν έχει καλλιεργήσει τις γνώσεις του πάνω στο πόκερ.

Ξεκίνησε να παίζει πριν από περίπου δέκα χρόνια. Το βάπτισμα του πυρρός έγινε μέσω internet σε online poker sites, παίζοντας Texas Holdem. Στη συνέχεια, αφού διαπίστωσε το έντονο ενδιαφέρον του προς το παιχνίδι, άρχισε την «εκπαίδευση», αγοράζοντας βιβλία και DVD.

Η ψυχολογική κατάσταση και η αυτοσυγκέντρωση είναι το παν για έναν παίκτη του πόκερ, σύμφωνα με τον παίκτη από τη Σαλαμίνα. Όμως, το πιο σημαντικό, για τον Γιάννη Μπερή είναι η γνώση του παιχνιδιού και των παραμέτρων του.

Έλα στο Instant Poker της Betfair και ξεκίνησε τις Poker εμπειρίες σου! Μην ξεχνάς τα πλούσια μπόνους δωρεάν Poker που σου προσφέρει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ