Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Preview Champions League 2011 - Ομιλός F: Ολυμπιακός - Ντόρτμουντ και Μαρσεϊγ - Αρσεναλ

Preview Champions League 2011 - Ομιλός F: Ολυμπιακός - Ντόρτμουντ και Μαρσεϊγ - Αρσεναλ
Για τον 6ο όμιλο στο Γ. Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους πρωταθλητές Γερμανίας Ντόρτμουντ, σε ένα παιχνίδι όπου όποια ομάδα χάσει οι ελπίδες να μην τερματίσει τελευταία θα είναι λίγες.




Ο Ολυμπιακός σε 4 ματς στην Super League έχει 3 νίκες και μία ισοπαλία αυτή του Σάββατου στο Αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Προηγήθηκε με τον Μιραλάς αλλά πριν το ημίχρονο η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, η απόδοση του Ολυμπιακού ήταν πολύ μέτρια και δεν εντυπωσίασε σε κανένα σημείο του αγώνα.



Στον όμιλο δεν έχει βαθμό, έχει δύο ήττες με Μαρσεϊγ εντός και Αρσεναλ εκτός όπου έκανε πολύ καλή εμφάνιση και άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω.


Σήμερα θέλει μόνο την νίκη, διαφορετικά τα πράγματα στην συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολα ακόμα και για την Τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.


O Βαλβέρδε δεν έχει διαθέσιμους του τραυματίες Τοροσίδη, Φουστέρ, Γέστε  και Φεϊσα.


Η Ντόρτμουντ στην Γερμανία δεν είναι η περσινή εντυπωσιακή ομάδα, έχοντας πολλά αρνητικά αποτελέσματα, μέχρι τώρα σε 9 ματς έχει 5 νίκες, μία ισοπαλία και 3 ήττες. Προέρχεται από3 συνεχείς νίκες, την Παρασκευή επικράτησε της Βέρντερ Βρέμης σχετικά εύκολα με 0-2.


Στον όμιλο έχει 1 μόλις βαθμό αυτόν που πήρε από την Άρσεναλ στην πρεμιέρα και στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα αδικείτε από τα αποτελέσματα αφού είχε καλή απόδοση και δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε.


Ο Γιουργκεν Κλοπ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, εκτός είναι οι αναπληρωματικοί Οβομογέλα και ο επιθετικός Μπάριος.


Πιθανές ενδεκάδες


Ολυμπιακός (4-2-3-1): Κονστανσο – Μοντεστο, Μελμπεργκ, Ππαδόπουλος, Μαρκάνο – Μακούν, Ορμπαϊθ – Χολεμπας, Μιραλας, Ιμπαγασα – Τζιμπουρ


Ντορτμουντ (4-2-3-1): Βαϊνενφελερ – Πιζεκ, Σουμποτιτς, Χουμελς, Σμελτσερ – Κελ, Μπεντερ – Περισιτς, Γκετσε, Γκροσκροϊτς – Λεβαντοφσκι


www.betcatalog.gr - Τα πάντα για το στοίχημα




Στο άλλο ματς του ομίλου η πρωτοπόρος Μαρσεϊγ υποδέχεται την Αρσεναλ με τις δύο ομάδες να είναι φαβορί να συνεχίσουν στην επόμενη φάση του θεσμού.


Η Μαρσεϊγ έχει το απόλυτο τον βαθμών στον ομίλων παρόλο που δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα με την παρουσία της, σε κανένα ματς από τα δύο δεν ήταν καλύτερη του αντιπάλου της, ειδικά στο προηγούμενο στην Γερμανία με την Ντορτμουντ.


Όσο καλά πηγαίνει στο Champions League τόσο χάλια πορεία κάνει στην Γαλλική Λίγκα που βρίσκεται στην 15η θέση, σε 10 ματς έχει μόνο μία νίκη, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες.


Το Σάββατο ήταν μαχητική αλλά για 3 συνεχόμενη φορά έμεινε στην ισοπαλία με την Τουλούζ.


Για την Μαρσεϊγ τιμωρημένοι είναι οι Αϊγιου και Φανί ενώ εκτός λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Τραορε και στόπερ Μπία.


Από την άλλη, η Αρσενάλ διανύει προβληματική σεζόν με πολλούς τραυματισμούς, κακή απόδοση και αρνητικά αποτελέσματα.


Στην Premier σε 8 παιχνίδια έχει 10 βαθμούς με ρεκόρ 3-1-4, στο τελευταίο ματς κέρδισε την Σάντερλαντ με 2-1 αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά και η απόδοση της ήταν μέτρια.


Νέα απουσία για την Αρσεναλ είναι ο Γκιμπς που τραυματίστηκε στο ματς με την Σαντερλαντ.


Σε περίπτωση ήττας η Αρσεναλ θα έχει πρόβλημα στην συνέχεια αφού η μέχρι τώρα παρουσία της δεν της επιτρέπει να παίρνει εύκολα βαθμούς σε οποιοδήποτε γήπεδο.


Πιθανές ενδεκάδες


Μαρσεϊγ (4-3-3): Μανταντα – Μορελ, Ντιαουαρα, Κουλου, Αθπιλικουετα – Ντιαρα, Λουτσο, Σερου – Βαλμπουενα, Αϊγιου, Ρεμι


Αρσεναλ (4-2-3-1): Σεζνι – Αντρε Σαντος, Κοσιελνι, Μερτεζεκερ, Τζενκινσον – Σονκ, Ραμσι – Αρσαβιν, Αρτετα, Γουολκοτ – Φαν Περσι

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ